Blog

Apple iPhone 7 Ελληνικό Hands-on

today28 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

To iPhone 7 βελτιώνει δραστικά τις πιο σημαντικές πτυχές της εμπειρίας ενός iPhone. Εισάγει προηγμένα νέα συστήματα κάμερας, καλύτερες επιδόσεις και στερεοφωνικά ηχεία. Με ακόμα πιο φωτεινή οθόνη για καλύτερη απόδοση των χρωμάτων και ανθεκτικότητα στο νερό.

Με το iPhone 7, η Apple εισάγει ένα όμορφο μαύρο χρώμα με matte φινίρισμα και ένα βαθύ γυαλιστερό μαύρο. Είναι επίσης διαθέσιμα σε ασήμι, χρυσαφί και ροζ – χρυσαφί φινίρισμα.

Tο iPhone 7 είναι το πρώτο ανθεκτικό στο νερό iPhone με ολόκληρο το περίβλημά του επανασχεδιασμένο. Τώρα, προστατεύεσαι όπως ποτέ άλλοτε από την επαφή με το νερό, τις πιτσιλιές, ακόμα και από τη σκόνη.

Το κουμπί Αφετηρίας για το iPhone 7 είναι ένα προηγμένο κουμπί που έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι ανθεκτικό και ευαίσθητο στην πίεση που του ασκείς. Σε συνδυασμό με το νέο Taptic Engine, σου προσφέρει ακριβή ανάδραση καθώς το πιέζεις, ενώ προσαρμόζεται στις ανάγκες σου. Καλώς ήρθες στην Αφετηρία!

Η κάμερα του iPhone επανασχεδιάστηκε και προστέθηκε οπτική σταθεροποίηση εικόνας, διάφραγμα ƒ / 1.8 και φακός έξι στοιχείων για να έχει ακόμα καλύτερη απόδοση. Mε τα νέα χαρακτηριστικά, οι φωτογραφίες σου θα φαίνονται ακόμα πιο «ζωντανές». Επιπλέον, θα τραβήξεις τις καλύτερες selfies με τη νέα μπροστινή κάμερα των 7MP.

To iPhone 7 τροφοδοτείται από τον πιο ισχυρό επεξεργαστή που έχει μπει ποτέ σε οποιοδήποτε smartphone. Δεν είναι μόνο πιο γρήγορο από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone, είναι επίσης πιο αποτελεσματικό. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Α10 Fusion επεξεργαστής χρησιμοποιεί μία νέα αρχιτεκτονική που επιτρέπει ταχύτερη επεξεργασία, όταν το χρειάζεσαι, καθώς και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς ακόμα λιγότερη ενέργεια

Δείτε το Review του iPhone 7 που κάναμε για εσάς:

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%