Αυτοΐαση - Δημήτρης Μαγγιώρος

κυτταρίτιδα

today9 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Ένα καλό site για πληροφορίες http://www.boro.gr/97542/kyttaritida-pws-dhmioyrgeitai-kai-pws-na-thn-antimetwpiseis

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τις μεθόδους που αναφέρει το site. Προσπαθήστε μόνοι σας.
Πιείτε βότανα για χαλάρωση (χαμομήλι, υπερικό, λαδανιά, τίλιο, λουίζα) και ξεκινήστε το αδυνάτισμα.
Κάντε ήπιες δίαιτες που δεν έχουν επίπτωση στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις π.χ. η δίαιτα του μισού.
Στη δίαιτα του μισού μπορείτε να τρώτε τα πάντα, αλλά από ότι είναι να φάτε θα τρώτε το μισό. Θα βάζετε ότι σκοπεύετε να φάτε σε ένα πιάτο και θα το χωρίζετε νοερά στα δύο. Οι δεξιόχειρες να τρώτε το δεξιό μισό του περιεχομένου του πιάτου και οι αριστερόχειρες το αριστερό. Είναι σημαντικό να βλέπετε ότι στο πιάτο σας έμεινε το μισό φαγητό, δηλαδή να μη βάζετε τη μισή μερίδα στο πιάτο για να μην πεταχτεί το φαγητό που θα περισσέψει. Άλλη ήπια δίαιτα είναι να μην τρώτε το βράδυ ή να τρώτε κάποιο ελληνικό φρούτο ή παραδοσιακό γιαούρτι (πλήρες με πέτσα). Για 3 λεπτά χτυπάτε ελαφριά τους μηρούς σας ή τους γλουτούς εναλλάξ λέγοντας ταυτόχρονα “παρόλο που αγαπώ το φαγητό, βαθειά και πλήρως αποδέχομαι τον εαυτό μου”. Έξι φορές ημερησίως. Κάθε φορά που νιώθετε ότι πεινάτε, πιείτε 2 ποτήρια νερό γιατί στην πραγματικότητα διψάμε και δεν πεινάμε. Επίσης πριν από κάθε γεύμα να πίνετε 2 ποτήρια νερό για να νιώθετε το στομάχι σας γεμάτο.
Να μασάτε αργά την τροφή για να αναγνωρίζετε το αίσθημα κορεσμού και να σταματάτε το φαγητό. Βότανα: υπερικό, λαδανιά, φύλλα ελιάς, σκροφουλάρια, φασκόμηλο, τσουκνίδα, ταραξάκο, βρώμη, αγριοαγκινάρα, μάραθος, σκόρδο, βαλεριάνα, κανέλα Κεϋλάνης, πεντάνευρο, καυτερή πιπεριά, καρύδια, καλέντουλα, λουίζα.
Παραδείγματα: έγχυμα υπερικού ή κοπανισμένων σπόρων μάραθου 3 φορές ημερησίως.
Γιατροσόφια: α. λίγη σκορδαλιά κάθε βράδυ. β. Φαγητό, οποιαδήποτε τροφή, αυστηρά μεταξύ 11.00-19.00, νερό να πίνετε όλες τις ώρες.
γ. 10 λεπτά μασάζ του σημείου 3 στο αυτί,ΑΥΤΙ π 5 φορές ημερησίως (συνιστάται πριν το γεύμα) και κάθε φορά που νιώθετε πείνα.

Τοπική εφαρμογή αλοιφών που περιέχουν κισσό, ιπποκαστανιά, καλέντουλα, πολυκόμπι(equisetum), θυμάρι, ρεζέντα, κυπαρίσσι, λαδανιά, φασκόμηλο, χαμομήλι, ανάλογα με τι σας ταιριάζει.
Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική, το site που προανέφερα έχει video γυμναστικής στο τέλος.
Περπατήστε, κολυμβήστε, ασκηθείτε.
Λασποθεραπεία τοπικά, ιαματικά λουτρά, υδροθεραπεία με τοπικές υδατινες δονήσεις.
Πιστέψτε ότι θα τα καταφέρετε, τόσα έχετε καταφέρει στη ζωή σας, ένα ακόμη.

Βελονισμός, δεν είναι τόσο απλός, καλύτερα από ειδικό.

image (1)

Συντάκτης: Δημήτρης Μαγγιώρος

Rate it

Παρόμοια άρθρα

Αυτοΐαση - Δημήτρης Μαγγιώρος

Αντιμετώπιση πόνου

Η σημερινή δημοσίευση αφορά πόνους που μπορείτε μόνοι σας να αντιμετωπίσετε, απλά πιέζοντας το σημείο που πονάτε. Αν δεν έχετε πίστη στις δικές σας δυνάμεις, δυνατότητες τότε βάλτε τους γονείς σας, συγγενείς, φίλους να κάνουν αυτή την πίεση. Αν πρόκειται για ένα επώδυνο σημείο, το πιέζετε για ένα λεπτό δυνατά […]

today14 Μαΐου, 2019 1 3

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%