NG News

Γυαλιά ηλίου για όλα τα γούστα από τα Οπτικά Καπώλης!

today24 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Τα Οπτικά Καπώλης γιορτάζουν φέτος 50 χρόνια και σας ευχαριστούν που είστε κοντά σας με τον καλύτερο τρόπο!

Δώρα, εκπλήξεις και μεγάλες προσφορές σας περιμένουν εάν επισκεφθείτε ένα κατάστημα των Οπτικών Καπώλης, είτε στην Πλατεία Δούρου 6 στο Χαλάνδρι, είτε στην Ιπποκράτη Ζαΐμη στο Καρλόβασι Σάμου, ή κάνετε την αγορά σας Online!

Kapolis eyewear store. Designed by Stirixis. Athens. Photo by Cathy Cunliffe 2010

Ανακαλύψτε τα πιο ωραία σχέδια γυναικείων και ανδρικών γυαλιών, των μεγαλύτερων Brands και κάντε τα δικά σας στις καλύτερες τιμές για να έχετε ένα ασφαλές από τον ήλιο και στυλάτο καλοκαίρι.

company_1

Carrera, Cartier, Christian Dior, Emporio Armani, Jimmy Choo, Mykita, Prada, Ray-ban, Roberto Cavalli, Victoria Beckham είναι κάποιες μόνο από τις μάρκες που θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων Καπώλης, για να επιλέξετε, με τη βοήθεια του εξαιρετικού προσωπικού του καταστήματος, αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τα κορίτσια του NGradio έκαναν μια πρώτη δοκιμή, των πιο εξτρίμ πάντα σχεδίων…
kapolis

Highlights:

1.Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα πολύ ιδιαίτερα, χειροποίητα, γυαλιά Zylo που κατασκευάζονται στο νησί της Σύρου. Τα γυαλιά είναι εξολοκλήρου χειροποίητα και φτιαγμένα από ξύλο με τέτοιον τρόπο ώστε να αγκαλιάζουν και να εφαρμόζουν τέλεια στο πρόσωπο. (Αξίζει να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα λίγο παραπάνω!)

2.Δοκιμάστε την εμπειρία του vision training που λειτουργεί από το 2015 σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Οπτικών Καπώλης. Στον ίδιο χώρο θα βρείτε και πληθώρα βοηθημάτων χαμηλής όρασης. Στο παρακάτω βίντεο η πενηντάχρονη Christina μας διηγείται πώς τα κατάφερε με την βοήθεια του Vision Training να αλλάξει την ζωή της.

Μπορείτε να βρείτε τα Οπτικά Καπώλης στο Χαλάνδρι, Πλατεία Δούρου 6, στο Καρλόβασι Σάμου, Ιπποκράτη Ζαΐμη και στο www.kapolis.gr!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%