Ο NG προτείνει

Καλοκαιρινό πάρτι από την ομάδα Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

today7 Ιουνίου, 2016

Background
share close

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

THE CHILL PILL – OLD FASHIONED BAR

Λεπενιώτου 22, Ψυρρή -Αθήνα

Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα σας προσκαλεί στο Καλοκαιρινό Πάρτι της ομάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «THE CHILL PILL – OLD FASHIONED BAR», την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.

Με την παρουσία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο της ομάδας.

Σκοπός και στόχος της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, είναι η προαγωγή της φιλοζωικής ευαισθησίας, την οποία σας καλεί να την υποστηρίξετε με την παρουσία σας στο Καλοκαιρινό Πάρτι. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσετε να συνεισφέρουμε όλοι μαζί, στην αλλαγή της νοοτροπίας και της παιδείας του σύγχρονου ανθρώπου και κυρίως των νέων ανθρώπων και των παιδιών, με μοναδικό σκοπό την προστασία οποιουδήποτε πλάσματος βρίσκεται σε ανάγκη.

Θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα προϊόντα που όλοι αγαπήσατε, αλλά και τα καινούρια μοναδικά προϊόντα που η ομάδα ετοίμασε μόνο για εσάς! Είναι μια ευκαιρία να συμβάλλετε στην προσπάθειά τους για την φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων που έχουν την ανάγκη μας, επιλέγοντας δωράκια για εσάς, τα παιδάκια, τους συγγενείς και τους φίλους σας!

Τόσο τα μέλη της ομάδας όσο και οι τετράποδοι φίλοι τους θα χαρούν πολύ να σας γνωρίσουν από κοντά! Φορέστε το ζεστό σας χαμόγελό, αγκαλιάστε τον πιο πιστό σας φίλο και εκείνοι θα σας περιμένουν!

test

Λίγα λόγια για την Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και με τις ενέργειές τους έχουν ως βασική επιδίωξη να συμβάλλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εθελοντές και αναλαμβάνει περιστατικά αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων, που χρήζουν περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής αγωγής, από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εθελοντές της ομάδας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ανθρώπων που στηρίζουν το έργο τους, αποκτούν ειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης, παροχής πρώτων βοηθειών και τελικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των “υιοθεσιών” των αδέσποτων ζώων.

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ενισχύεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών μας και χορηγίες.

 

THE CHILL PILL – OLD FASHIONED BAR

Λεπενιώτου 22, Ψυρρή -Αθήνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Ώρα : 21.30

 

Πληροφορίες:

THE CHILL PILL – OLD FASHIONED BAR       210-3222228

STRAYCARE.GR ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ         697-9522511

697-6134815

                                   

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ομάδα.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%