Game Loading

GTA V Ελληνικό Review

today29 Απριλίου, 2015

Background
share close

Το GTA V για PC χαρακτηρίζεται από μια σειρά αξιοσημείωτων αναβαθμίσεων από αισθητικής και τεχνικής άποψης, χάρη στις οποίες το Los Santos και το Blaine County αποδίδονται με περισσότερο ρεαλισμό από κάθε άλλη φορά. Πέρα από τη διευρυμένη κλίμακα αναπαράστασης και τη λειτουργία στα 60 FPS (καρέ ανά δευτερόλεπτο), οι παίκτες θα απολαύσουν μια ποικιλία νέων και βελτιωμένων χαρακτηριστικών, όπως:

– Νέα όπλα, οχήματα και δραστηριότητες
– Πρόσθετα ζώα και φυτά
– Μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους
– Νέο σύστημα ρεαλιστικής αναπαράστασης βλάστησης
– Βελτιωμένα εφέ καιρικών συνθηκών και φθοράς

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και δυνατότητες αποδίδονται με το βέλτιστο δυνατό τρόπο χάρη στην εκπληκτική ανάλυση, τις δραματικές βελτιώσεις στην απόδοση του φωτισμού, των σκιών και των υφών, καθώς και τον ομαλό ρυθμό καρέ κίνησης.

Οι εκδόσεις για PC τόσο του Grand Theft Auto V όσο και του Grand Theft Auto Online διαθέτουν το νέο τρόπο απεικόνισης πρώτου προσώπου (First Person Mode), που παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον απίστευτα λεπτομερή κόσμο του Los Santos και του Blaine County με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Το Grand Theft Auto V για PC περιλαμβάνει επίσης το νέο Rockstar Editor, ο οποίος παρέχει στους παίκτες μια πλήρη γκάμα εργαλείων επεξεργασίας για δημιουργία και δημοσίευση gameplay clip απευθείας, τόσο στο Social Club όσο και το YouTube.

Το Grand Theft Auto V συνοδεύεται από το Grand Theft Auto Online, το δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν του Grand Theft Auto. Στις βελτιώσεις του Grand Theft Auto Online για PC περιλαμβάνεται ο αυξημένος αριθμός παικτών, με έως και 30 παίκτες σε διαδικτυακά παιχνίδια. Όλες οι υπάρχουσες αναβαθμίσεις στο gameplay, καθώς και όλο το περιεχόμενο που έχει διατεθεί από τη Rockstar από την αρχική κυκλοφορία του Grand Theft Auto Online θα είναι, επίσης, διαθέσιμα στο PC, με πολλά ακόμα να ακολουθούν μελλοντικά.

Δείτε το Review που κάναμε για εσάς:

gtav02272015_2

gta_heists_11

11365

89oeZzU1

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%