Game Loading

XBOX One Ελλινηκό Unboxing

today10 Οκτωβρίου, 2014

Background
share close

Η εκπομπή Game Loading που μεταδίδεται αποκλειστικά στον μεγαλύτερο web radio NGradio.gr σας παρουσιάζει το XBOX One. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 21:00 με 22:00 με LIVE gameplay, παρουσιάσεις, απόψεις και σχόλια.

Τα παιχνίδια του Xbox One είναι απίστευτα ρεαλιστικά, με κινηματογραφική αίσθηση που θυμίζει κινηματογραφικές επιτυχίες του Hollywood. Διαθέτει την λειτουργία Smart Match που χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να σας αντιστοιχίζει με τους κατάλληλους παίκτες,ενώ σας δίνει περισσότερο έλεγχο στην επιλογή των παικτών με τους οποίους θα παίζετε.

Το Xbox One προσφέρει μια νέα, ανανεωμένη εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας που θα μεταμορφώσει τον τρόπο που διασκεδάζετε. Συνδυάζει τα καλύτερα παιχνίδια της αγοράς, τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες και την πιο πλούσια ψυχαγωγία σε ένα σύστημα «όλα σε ένα».

Με τον 8πύρηνος επεξεργαστή x86 επιτρέπει την άμεση και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των παιχνιδιών και των αγαπημένων σας εφαρμογών ψυχαγωγίας. Τα 8 GB μνήμης RAM και ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 500 GB παρέχουν όλη τη μνήμη που χρειάζεστε για παιχνίδια, ταινίες, μουσική και πολλά άλλα. Παρακολουθήστε ταινίες και παίξτε παιχνίδια με εκπληκτική εικόνα υψηλής ευκρίνειας χάρη στη μονάδα δίσκου Blu-ray. Επίσης μπορείτε να συνδέστε στην εισερχόμενη σύνδεση HDMI τον καλωδιακό ή δορυφορικό αποκωδικοποιητή σας, το XBOX 360 εάν θελήσετε στο Xbox One  και να απογειώστε τις δυνατότητες ψυχαγωγίας της κονσόλας σας.Το Xbox One είναι μια κονσόλα παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας, ένα σύστημα τηλεόρασης και ταινιών νέας γενιάς και πολλά περισσότερα. Η εποχή που αλλάζαμε εισόδους στην τηλεόρασή σας για να παίξουμε ένα παιχνίδι ή να δούμε μια ταινία ανήκει πια στο παρελθόν. Με το Xbox One, μπορούμε να δούμε τηλεόραση, να παρακολουθήσουμε ταινίες, να ακούσουμε μουσική ή να παίξουμε ένα παιχνίδι, χωρίς αναμονές και χωρίς καθυστερήσεις.

XBOX One:

Κεντρικός Επεξεργαστής: AMD Jaguar 8 πυρήνων, αρχιτεκτονικής x86
GPU: AMD Radeon
ισχύος 1,23 Tflops
RAM: 8GB 2133MHz DDR3
Αποθηκευτικός χώρος: Σκληρός δίσκος 500GB
Μονάδα δίσκου: Blu-ray
Θύρες HDMI: Είσοδος και έξοδος σήματος
Συνδεσιμότητα:USB 3.0, WiFi 802.11n, Direct Connect

Με το Xbox One, τα παιχνίδια είναι τόσο ζωντανά που θα νομίζετε ότι αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό. Εξερευνήστε κινηματογραφικούς κόσμους με χαρακτήρες που είναι πιο ανθρώπινοι από ποτέ. Απολαύστε τηλεόραση, αθλητικές μεταδόσεις, μουσική, ακόμα και το ίδιο το Internet με τρόπους που πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν απίστευτοι.

Δείτε το Unboxing που κάναμε για εσάς στην εκπομπή GameLoading:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%