Διάφορα

Εκπομπή G.I.F.T. 2016 – 2017 #NGgift

today22 Ιανουαρίου, 2017

Background
share close

Η εκπομπή G.I.F.T. με το νέο ραδιοφωνικό έτος 2016-2017 , μεταδίδεται δύο Παρασκευές μέσα σε κάθε μήνα, στις 23:00. Την παρουσιάζουν οι Τάσος και Βασιλεία Περόγλου, Άννα-Μαρία και Χαρούλα Νικολαΐδου και Φαία Στάινερ.

gift18-11

Η λέξη G.I.F.T. προκύπτει από τα αρχικά γράμματα των λέξεων Google+, Instagram, Facebook και Twitter.

Στόχος της είναι η ανάδειξη ενός νικητή μέσα από κάθε social, δηλαδή τέσσερις συνολικά νικητές. Η διαδικασία για την ανάδειξη νικητή έχει ως εξής: κάθε χρήστης μπορεί να ανεβάζει όσα post επιθυμεί σε ένα από τα παραπάνω social ή και στα τέσσερα, χρησιμοποιώντας το hashtag #nggift . Στην τελευταία εκπομπή κάθε μήνα, τέσσερις νικητές από κάθε social θα προκύπτουν μέσα από διαδικασία κλήρωσης. Προϋπόθεση για να μπουν στην κλήρωση είναι οι χρήστες αυτοί να έχουν χρησιμοποιήσει το hashtag #nggift στις αναρτήσεις τους. Από την διαδικασία της κλήρωσης εξαιρούνται χρήστες που πραγματοποιούν εκπομπές στον NGradio ή δουλεύουν σε αυτόν.

Τα δώρα των νικητών κάθε φορά αλλάζουν και ανακοινώνονται επίσημα από τους παρουσιαστές.

gift11-11

Κατά τη διάκεια της εκπομπής οι παρουσιαστές δείχνουν post που έχουν βρει οι ίδιοι και από τα τέσσερα social, αφού πρώτα έχουν ειδοποιήσει τους χρήστες για την παρουσίαση των post τους στην εκπομπή. Η διαλογή των post αυτών γίνεται τυχαία.

goft

Μην ξεχνάτε να κάνετε post με το #nggift για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε υπέροχα δώρα! Και τέλος να έχετε το νού σας, μπορεί να δείτε ειδοποίηση από τον NGradio κάτω από κάποιο post σας, πως θα σας παρουσιάσουμε στον αέρα!

                                                                                                         ~*~

15170969_1273119406062543_2218996406422504063_n

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%