Μαρία Παπαϊωάννου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μια προσωπικότητα αντάξια του ονόματος της!

today11 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

(Αλκή: ευρωστία, δύναμη, ρώμη, γενναιότητα!)

Ένας άνθρωπος δυνατός, χαρούμενος, αισιόδοξος! Μια ψυχή με απέραντη γενναιοδωρία! Μια καλλιτέχνις σοβαρή, πειθαρχημένη και απίστευτα δημιουργική! Μια φωνή που τέσσερις δεκαετίες τώρα μας αφηγείται τις μαγικές της ιστορίες με πάθος, ισχύ, και υπέροχη μουσική ένταση! Φωνή μεγάλου εύρους και εκφραστικής δυνατότητας!

6.000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, 36 δίσκοι, συνεργασίες με εκλεκτούς καλλιτέχνες! Αναφέρω ενδεικτικά την χαρακτηριστική στιχουργό της, την αγαπημένη Λίνα Νικολακοπούλου!

«Νιώθω ευτυχισμένη που μεταφέρω την ελληνική γλώσσα σε όλη την Γη!» Μας έκανε εντύπωση η εφηβική της προσήλωση στην όμορφη, την φωτεινή πλευρά της ζωής! «Περπατώ σε ένα μονοπάτι με καθαρό αέρα! Κάνω ακριβώς αυτό που αγαπώ: να απογειώνω αυτούς που παίρνω μαζί μου μέσα από το μουσικό ταξίδι! Η ζωή είναι πολύ όμορφη! Φτάνει να είμαστε δημιουργικοί!»

Άνθρωπος που οραματίζεται, εργάζεται ακατάπαυστα και αρνείται να γκρινιάζει και να μεμψιμοιρεί! Δεν έκανε ούτε ένα αρνητικό σχόλιο! Τόνιζε μόνο τα υπέροχα! «Η τέχνη θέλει πάθος, τόλμη, όνειρο!»

Στάθηκε στην συνεργασία της με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου το 2004 -στην Ελλάδα που έλαμψε στον κόσμο όλο! Άνθρωπος με αρχές και αξίες, αγάπη για την Ελλάδα μας και τον πολιτισμό της!

Άξια υπουργός Τουρισμού: όπως μας είπε ο αδελφικός της φίλος Μάριος Φραγκούλης, «Δεν έχει ξαναγίνει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (22 μέρες) να γίνει τόσο μεγάλο έργο!» Σίγουρα γνωρίζει εκ του σύνεγγυς!

Μια νότα χαράς, ομορφιάς και αισιοδοξίας, ένα δώρο στους ακροατές μας η αγαπημένη Άλκηστις! Η χημεία με τα παιδιά ανεπανάληπτη -σαν αγαπημένοι, κολλητοί φίλοι που περνούν καλά μαζί και τα λένε! Μας μετέφεραν τον ενθουσιασμό της δίωρης συνάντησης τους που κύλησε σαν ένα λεπτό και ξεχείλιζε από θετική ενέργεια -και, γιατί όχι, από καλοσύνη! Τόσο πολύτιμα πράγματα στις μέρες μας!

Καλά μουσικά ταξίδια, Άλκηστη!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%