Μαρία Παπαϊωάννου

O Ngradio με τον Rudolf Shcenker των Scorpions! «Friendship, Fun, Freedom!»

today5 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Εύγε στην μουσική παραγωγό του ngradio Χαρούλα Νικολαΐδου και όλη την μαγική ομάδα του ng για την τόσο ουσιαστική και ανθρώπινη συνέντευξη με τον θρύλο των Scorpions! Ο Rudolf μιλάει μεταξύ άλλων για την ελληνική φιλοσοφία και τον διαλογισμό! Και τα αγαπημένα του τρία F: «Friendship, Fun, Freedom!»

«Η δημοκρατία δεν χρειάζεται αρχηγό!» «Ο διαλογισμός σε στρέφει στον εαυτό σου, και ο εαυτός σου σού λέει τον προορισμό σου!»

Το πριν και το μετά την συνέντευξη ήταν το ίδιο ενδιαφέρον! Ο Rudolf χαλαρός αλλά και σε εντυπωσιακή εγρήγορση ως προς το περιβάλλον και την στιγμή, ένιωσε τόσο καλά με τα παιδιά που δεν έλεγε να τελειώσει! Η μάνατζερ του ήρθε πολλές φορές να του υπενθυμίσει τις επόμενες υποχρεώσεις του!

Ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες για τον σταθμό και υποσχέθηκε να μας έρθει σύντομα! Αμοιβαία η συμπάθεια! Φυσικά προσκάλεσε το team να είναι backstage στην συναυλία του Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο!

Συγκροτημένος, σε άριστη φυσική κατάσταση, νικητής από μια ακραία ζωή και σοβαρός ως προς τα φιλοσοφικά του συμπεράσματα μας εντυπωσίασε με την νεανικότητα του! Έτοιμος για νέα μουσικά πράγματα! Ζωντανός και θετικός!

Αειθαλείς οι γερόλυκοι του ροκ! Γι’ αυτό και το κοινό τους είναι πάντα νέοι όλων των ηλικιών! Κάτι λέει αυτό για την δύναμη του ροκ να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό του θετικά! Αυτό εξάλλου δεν είναι και το μήνυμα της ροκ κουλτούρας;

Η μαγευτική θέα της Ακρόπολης από την σουίτα του ξενοδοχείου του ήταν ένα δώρο που του άξιζε για την αγάπη που νιώθει για την Ελλάδα!

Σε ευχαριστούμε, Rudolf! Ιδιαίτερα αυτή την εποχή, κάθε φιλέλληνας είναι πολύτιμος…

Ανυπομονούμε να ακούσουμε στις 16 Ιουλίου το πάντρεμα της ροκ μουσικής με την κλασική! Υποσχέθηκες εκπλήξεις!

Aufwiedersehen!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%