Μαρία Παπαϊωάννου

Σύντομα σχόλια για τον Γιώργο Κατσαρό καλεσμένο στον ngradio

today15 Απριλίου, 2015

Background
share close

Συνθέτης ιδιαίτερα μελωδικός, άνθρωπος γλυκός, σεμνός, ευγενής, μας χάρισε μια ιδιαίτερα αγαπητική εκπομπή! Ένα ακόμα μέλος προστέθηκε στην μεγάλη οικογένεια του ngradio! Μουσικός με διακρίσεις και πάμπολλες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου (Μαρινέλλα, Πάριο, Καζαντζίδη, Μπελίντα, Μοσχολιού, Μπιθικώτση, Νταλάρα, Βάνου, Διαμάντη, Γαβαλά, Μητροπάνο, Βοσκόπουλο, Τσαουσάκη, Πουλόπουλο, Γαλάνη, Λιδάκη, Κλωναρίδη, Καλατζή, Μαρούδα κ.α) μας είπε πολλά που δεν ξέραμε! Όπως το ότι ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, επιφανής πιανίστας σήμερα, αναδείχτηκε από την περίφημη εκπομπή του εκπομπή «Νά η ευκαιρία!», ότι η μετά τον Καζαντζίδη καριέρα της Μαρινέλλας οφείλεται σε τυχαία συνάντησή της στο δρόμο μαζί του, ότι εκείνος έδωσε στον Πάριο το ψευδώνυμό του, ότι στην Αμερική κυκλοφόρησε πριν από χρόνια δίσκος με τους δέκα καλύτερους σαξοφωνίστες και ήταν ένας από αυτούς, ότι διηύθυνε την ορχήστρα του BBC, ότι έπαιξε βιολί σε δίσκο του Γούναρη, κ.α.

Εκτός από τους πολλούς δίσκους του (οι περισσότεροι σε στίχους του Πυθαγόρα) έγραψε μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση! Πριν γίνει βιρτουόζος στο σαξόφωνο, έπαιζε φυσαρμόνικα (από 4 ετών!) και βιολί! Έχει κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο, έχει διευθύνει την ορχήστρα της ΕΙΡ, την ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων κ.α.

Πολλά τα αγαπημένα τραγούδια: «Κάθε λιμάνι και καημός», «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Οι άνδρες δεν κλαίνε», «Αυγερινός», «Έρωτά μου ανεπανάληπτε», «Πίσω από τις καλαμιές», «Να φύγω-να φύγω», «Τι κρίμα», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Αποκλείεται», «Ας είμαστε ρεαλιστές» κ.ά.

Δείτε την εκπομπή πατώντας εδώ!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%