Blog

Project CARS Ελληνικό Review

today9 Μαΐου, 2015

Background
share close

Το Project Cars είναι το αυθεντικότερο, ομορφότερο, εντονότερο και πιο τεχνικά προηγμένο παιχνίδι αγώνων στον πλανήτη.

Βασισμένο, δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από μια παθιασμένη κοινότητα οπαδών racing αλλά και υπαρκτών προσώπων που έχουν υπάρξει οδηγοί αγώνων, το Project Cars αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά της racing προσομοίωσης σαν τον απόλυτο συνδυασμό των φαντασιώσεων των fans και της τεχνογνωσίας του developer.

Δημιούργησε έναν οδηγό, διάλεξε μέσα από μια τεραστία ποικιλία μηχανοκίνητων σπορ και οδήγησε σε υψηλές ταχύτητες προσδοκώντας να πετύχεις ένα πλήθος από Ιστορικούς στόχους καθώς και την απόλυτη αναγνώριση στο Hall Of Fame.

Στη συνέχεια δοκίμασε τις ικανότητές σου online, είτε μέσω ενός ανταγωνιστικού και φορτισμένου αγωνιστικού week-end, είτε σε προκλήσεις χρονομετρημένων αγώνων, είτε σε συνεχώς ανανεωμένα community events.

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο ρόστερ από οποιοδήποτε άλλο πρόσφατο racing παιχνίδι με ένα πρωτοποριακά δυναμικό σύστημα αντίληψης της ώρας της ημέρας και της κατάστασης του καιρού, παγκόσμιας κλάσεως χειρισμούς και γραφικά, συντονισμένη λειτουργία pit stop, πλήρη υποστήριξη Oculus Rift και Project Morpheus, το Project Cars προσφέρει τη σκόνη του σε όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του.

Δείτε το Review που κάναμε για εσάς:

791399-cars-game-pagani-huayra-project-cars-rain-taillights-track Project-CARS-3 Project-CARS-E3-screenshot-18_1404232420

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%