Star Tech

Samsung Galaxy Note 9 Ελληνικό Review

today1 Φεβρουαρίου, 2019

Background
share close

Χρησιμοποιώ το Samsung Galaxy Note 9 ως το καθημερινό μου τηλέφωνο για λίγο περισσότερο από τρεις εβδομάδα τώρα και είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Συνδυάζει όλα όσα αγαπώ για το Galaxy S9, όπως η πανέμορφη οθόνη, η κάμερα και ο σχεδιασμός, και το ενισχύει με μια μεγάλη οθόνη και ένα S Pen που μόλις πρόσφατα άρχισα να εκτιμώ.

Ενώ ο σχεδιασμός μπορεί να είναι υποκειμενικός, η ποιότητα της οθόνης του Galaxy Note 9 είναι παγκοσμίως κορυφαία. Είναι τεχνολογίας Super AMOLED HDR10 έρχεται στις 6.4 ίντσες ανάλυσης 1440 x 2960 pixels στα  516 πίξελ ανά ίντσα με κλίμακα 18.5:9 Τα φωτεινά, αιχμηρά χρώματα του είναι πλούσια και τα σκούρα χρώματα είναι βαθιά, δημιουργώντας μια εκπληκτική εμφάνιση με πανέμορφη αντίθεση. Αυτό είναι αρκετά χαρακτηριστικό για τη σειρά των συσκευών smartphone Samsung Galaxy, αλλά τονίζεται από τη μεγάλη οθόνη 6,4 ιντσών, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες οθόνες που μπορείτε να βρείτε σε ένα smartphone.

Έρχεται με τον Exynos 9810 αποτελείτε από δύο τετραπύρηνους επεξεργαστές, o ένας είναι χρονισμένος στα 2.7 GHz και ο άλλος στα 1.8 GHz ανάλογα την διεργασία αναλαμβάνει ο αντίστοιχος επεξεργαστής.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο συχνά οι χρήστες smartphone ξεκλειδώνουν τα τηλέφωνά τους σε μια μέρα, θεωρώ ότι αυτό είναι μια πολύ σημαντική πτυχή σε ένα smartphone. Μπορεί να φαίνεται τετριμμένο, αλλά δεν έχουν όλα τα τηλέφωνα έχουν καλούς αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων ή καλή ανίχνευση προσώπου.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Note 9 ώστε να χρησιμοποιήσετε τρεις διαφορετικούς αισθητήρες για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένου ενός σαρωτή ίριδας, ανίχνευσης προσώπου και ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Με όλες αυτές τις επιλογές, το Galaxy Note 9 ξεκλειδώνει το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας όποιο μέρος του σώματός σας αισθάνεται πρώτα και προσφέρει μια ωραία, εύκολη και σχετικά γρήγορη εμπειρία ξεκλειδώματος.

Βγαίνει σε δύο εκδόσεις η μία έρχεται στα 6gb ram με 128gb εσωτερικής μνήμης. Και η δεύτερη έρχεται στα 8gb ram με 512gb εσωτερικής μνήμης. εννοείτε ότι και η δύο συσκευές έρχονται με δυνατότητα επέκτασης μνήμης με microSD μέχρι και 512 gb. Προσθέστε το στο μοντέλο 512 GB του Galaxy Note 9 και έχετε 1 terabyte smartphone.

Το κουμπί Bixby στην αριστερή άκρη του Galaxy Note 9 καλεί τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης της Samsung. Προς το παρόν, δεν είναι δυνατό να αλλάξετε τι κάνει το κουμπί Bixby και δεν είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε το κουμπί, το οποίο είναι μια κακή κίνηση από τη Samsung. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει στις ενημερώσεις.

Αν συγκρίνετε το Note 9 με το iPhone X, θα έλεγα ότι το Galaxy Note 9 είναι καλύτερο τηλέφωνο. Με το iPhone X, παίρνετε ακριβώς ένα φανταχτερό iPhone. Με το Galaxy Note 9, ωστόσο, παίρνετε λίγο περισσότερο από ένα τηλέφωνο. Το Galaxy Note 9 είναι ένα πληρέστερο all-in-one είδος συσκευής που κάνει άνετα τα περισσότερα στο τηλέφωνο λόγω της μεγάλης οθόνης και του S Pen. Το Galaxy Note 9 είναι το μόνο smartphone που θεωρώ πραγματικά ότι είναι αντάξιο της τιμής του, τουλάχιστον για τους απαιτητικούς χρήστες που θα επωφεληθούν από τη μεγάλη οθόνη του Galaxy Note 9 και το S Pen. Οι τακτικοί χρήστες smartphone θα πρέπει να προτιμήσουν μικρότερα smartphones, όπως το Galaxy S9 ή άλλα κορυφαία τηλέφωνα Android.

Δείτε το Review που κάναμε για εσάς:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%