Εμπειρίες

Chocolate Fest | Αξέχαστες σκηνές που η σοκολάτα πρωταγωνιστεί στον κινηματογράφο και όχι μόνο…

today12 Φεβρουαρίου, 2019

Background
share close

Λίγο πριν από το πιο σοκολατένιο γεγονός της χρονιάς, το Chocolate Fest, είπαμε να δούμε κάποιες “σοκολατένιες” κινηματογραφικές στιγμές που μας έχουν στιγματίσει!

Το Chocolate Fest ξεκινάει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων!

Οπότε δεν μένει παρά να το επισκεφτούμε για να ζήσουμε κι εμείς τις δικές μας μοναδικές στιγμές που θα απολαύσουμε σοκολάτες όλων των ειδών!

Ώρες λειτουργίας
Πέμπτη | 16:00 – 21:00
Παρασκευή | 16:00 – 21:00
Σαββάτο | 11:00 – 21:00
Κυριακή | 11:00 – 21:00

Γενική Είσοδος: 3€

Επειδή το ChocoFest αρχίζει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε αυτό το αφιέρωμα με την ταινία “Chocolat”…  Αυτό τον αξέχαστο, “σοκολατένιο” έρωτα της Βιάν (Ζιλιέτ Μπινός) και του Ρου (Τζόνι Ντεπ)!

Στις παρακάτω σκηνές θα δείτε τον Τζόνι Ντεπ να δοκιμάζει σοκολατάκια με σκοπό να ανακαλύψει η Ζιλιέτ Μπινός ποια είναι η αγαπημένη του σοκολάτα!

Το απόλυτο σοκολατένιο όνειρο που έχει κάθε άνθρωπος που αγαπάει την σοκολάτα (το 99% των ανθρώπων δηλαδή) είναι ο σοκολατένιος ποταμός που βρίσκεται στο εργοστάσιο σοκολάτας του Τσάρλι! Ας μην κοροϊδευόμαστε, όλοι με το που θα μπαίναμε μέσα θα κολυμπούσαμε εκεί! Απλώς ο μικρούλης δεν ήταν τόσο τυχερός, καθώς δεν ήξερε κολύμπι…!

Ας απολαύσουμε λίγο όμως αυτό το σοκολατένιο ποτάμι…

Το θρυλικό κέικ από την Ματίλντα! Όλοι από παιδιά θυμόμαστε την σκηνή όπου σαν τιμωρία η κακιά διευθύντρια του σχολείου δίνει ένα τεράστιο σοκολατένιο κέικ στον συμμαθητή της Ματίλντα, με σκοπό να τον αναγκάσει να το φάει όλο σαν τιμωρία! Φυσικά και το έφαγε, κάνοντάς μας κι εμάς να θέλουμε έστω μία μπουκίτσα!

Μετά από αυτή τη σκηνή, το συγκεκριμένο κέικ έχει κυκλοφορήσει σε πολλά βιντεάκια στο διαδίκτυο για το πώς μπορούμε να το φτιάξουμε: Tutorial για να φτιάξετε το κέικ από την Ματίλντα!

Μιας και έχουμε σαν θέμα την σοκολάτα, δεν θα μπορούσαμε να μη βάλουμε και την αξέχαστη φράση της ταινίας Forest Gump που παρομοιάζει τη ζωή με ένα κουτί σοκολάτας!

 

*BONUS ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΗ “ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ”

 

Αφού το Choco Fest ξεκινάει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα έχει τη σοκολάτα σε όλες τις μορφές, όπως και παγωτό, δεν θα μπορούσαμε να μην προσθέσουμε την ερωτική σκηνή από την ταινία “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι“!

 

**BONUS ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

 

Όταν ακούς σοκολάτα-γλυκό και ελληνική σειρά, κατευθείαν σκέφτεσαι την Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) από τη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”!

Εμείς επιλέξαμε την πιο σοκολατένια σκηνή της σειράς, με την Βίκυ (Κατερίνα Λέχου) να τρώει μιαν ολόκληρη τούρτα σοκολάτας, την οποία τρώει με “πάθος” (φαίνεται και στο πρόσωπό της) και μεταξύ άλλων πασαλείβει και τη φωτογραφία του… αγαπημένου της!

Δεν θα μπορούσαμε να μη βάλουμε και τη σκηνή με τη σοκολάτα από τις “Σαββατογεννημένες” που ενώ πραγματικά λυπάσαι την σοκολάτα που συνέχεια πέφτει κάτω, δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς…!

 

***BONUS ΑΚΥΡΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

 

Για πάντα θα αναρωτιόμαστε τι είχε πάθει σε αυτό το επεισόδιο του Μπομπ, του Σφουγγαράκη το συγκεκριμένο.. “ψάρι” και φώναζε έτσι “Σοκολάταααα!!!”

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%