Στο Σύμπαν της Βασιλείας

2GETHER Vol1: Κάτι από την “Παιδική ηλικία” μας…

today31 Ιανουαρίου, 2015

Background
share close

Όσο περνούν τα χρόνια η παιδική μας ηλικία είναι αναμνήσεις με στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε… είτε γιατί τα περάσαμε πολύ ωραία είτε γιατί συνέβη κάτι που θέλουμε να θυμόμαστε και κάποιο λόγο…

Ζήτησα λοιπόν από όλη την όμορφη παρέα της εκπομπή “Ή τό ‘χεις Ή δεν τό χεις” να μοιραστεί μαζί μου κάποιες φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία ώστε να τις δημοσιεύσω στο blog…

Στην δική μου φωτογραφία πάνω, βλέπετε εμένα με τον αδερφό μου Τάσο σε μάι ανέμελη στιγμή. Πρέπει να είμαι 4 ή 5 χρονών τότε που η γιαγιά μου η Βασιλεία απηύδησε με τα πολλά μαλλιά μου και με πήγε να μου τα κορέψουν.. “αγορίστικα”…

Η αλήθεια είναι ότι πάντα είχα πολλά μαλλιά (και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό!!!) αλλά αυτή την φωτογραφία την επέλεξα γιατί φαίνεται πόσο πολύ μοιάζω με τον αδερφό μου, πο αγαπώ και πάρα πολύ!

Η αλήθεια είναι ότι μόνο 3 φίλοι-ακροατές δέχτηκαν να στείλουν φωτογραφίες τους και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό, γιατί δεν θα ήθελα να ανεβάσω για την δική μου παιδική ηλικία μόνο. και γενικά μου αρέσει ότι κάνω να το μοιράζομαι εξ’ αρχής με όλους. Γι’ αυτό τον λόγο και θα ξαναζητήσω να συμμετέχουμε όλοι σε κάποια άλλη ανάρτηση απλά δεν έχω σκεφτεί ακόμα το θέμα.

Ας αρχίσουμε όμως με τις φωτογραφίες. Πραγματικά είναι όλες οι φωτογραφίες πολύ συγκηνιτικές και όλοι είστε υπέροχα και πανέμορφα μωρά-παιδιά!

 

1. Κωνσταντίνος Πατούχας

Μία πολύ όμορφη φωτογραφία που μοιράστηκες μαζί μας ο φίλος Κωνσταντίνος. Την συγκεκριμένη φωτογραφία του την τράβηξε όταν ήταν 4 χρόνων ο νονός του Τέλης!

PATOUCHAS paidiki ilikia

 

 

2. Panos Greekopoulos

Πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο από την παιδική ηλικία του Πάνου… Είναι πραγματικά μια πάρα πολύ όμορφη φωτογραφία!

panos greekopoulos paidiki ilikia

 

3. Charis Charonis

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης έστειλε πολές φωτογραφίες και δεν ήξερα ποιές να πρωτοδιαλέξω, καθώς όλες ήταν μία και μία! Οπότε επέλεξα μία που είναι μικρό μωράκι (μπορεί να είναι και στην βάπτισή του) και μία με την υπέροχη οικογένειά του! Χάρη, περιττό το σχόλιο αλλά μοιάζεις πάρα πολύ στους γονείς σου! Ίσως από τους γονείς σου κατάλαβα ΄τοι είσια εσύ το παιδάκι! Χαχαχα! Σε ευχασιτούμε πολύ Χάρη που τις μοιράστηκες!

charis charonis 2

 

charis charonis paidiki ilikia

 

 

 

4. Λήδα Παντελάκη

Η Λήδα μας έστειλε μία πολύ όμορφη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με μία πολύ αγαπημένη οικογενειακή φίλη!

lida pantelaki paidiki ilikia

Σας ευχαριστώ πολύ που τις μοιραστήκατε! Να επιμείνω στο πόσο γλυκά, αθώα όμορφα παιδιά είστε! <3

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%