Διασκέδαση

02/3/2018 | Category: Διασκέδαση

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ “ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ” @ ΓΚΑΖΙ LIVE | Η επιτυχία ολοκληρώνεται με 3 τελευταίες παραστάσεις

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ
“ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ”

ΓΚΑΖΙ LIVE

Η επιτυχία ολοκληρώνεται με 3 τελευταίες παραστάσεις

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/3  – ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3 – ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με πολλές παρατάσεις και αλλεπάλληλα sold out ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της Μαρινέλλας με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία και τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» στο ΓΚΑΖΙ LIVE!

Η απόλυτα επιτυχημένη συνύπαρξή τους επί σκηνής, θεωρήθηκε το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού χειμώνα που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και αποτυπώθηκε στον μεγάλο αριθμό των θεατών που τις απόλαυσε μέχρι τώρα.

Λαμπερές και γοητευτικές οι τρεις ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού – μεγάλες φωνές και σπουδαίες ερμηνεύτριες – σε μια συνάντηση κορυφής μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας.

Η σκηνή γεμίζει με την παρουσία τους και τα τραγούδια γίνονται ένα με το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού που τις αποθεώνει και υποκλίνεται στο ταλέντο τους αλλά και στο καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα που υπηρετούν.

Η δική τους «Γυναικεία υπόθεση» έχει τραγούδια καρδιάς, τραγούδια μιας μουσικής διαδρομής που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και για τις τρεις με στόχο να χαρίζουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο… γιατί όπως μας δηλώνουν απερίφραστα, «τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε, σας τραγουδάμε δεν σταματάμε και δηλώνουμε σταράτα και με πρόθεση η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση»!

“Γυναικεία Υπόθεση”
στο ΓΚΑΖΙ LIVE για 3 τελευταίες παραστάσεις:
Σάββατο 3/3, Κυριακή 4/3 και Κυριακή 11/3

 

ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ κρατήσεων:
2130185040
Ημέρες & Ώρες παραστάσεων:
Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00

Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Spot Τεχνόπολης, στο Viva Kiosk Συντάγματος και στο athinorama.gr