Διασκέδαση

20/11/2017 | Category: Διασκέδαση

Νέα Promos Απο Την 5η Σαιζόν Του «Vikings»

Το History κυκλοφόρησε δυο νέα promos απο την πέμπτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «Vikings». Τα νέα promos που εστιάζουν στους χαρακτήρες της Lagertha και του Ivar, διαθέτουν μυστικιστική ατμόσφαιρα και προειδεάζουν για μια αιματοβαμμένη πέμπτη σαιζόν.

«Η νέα σαιζόν ξεκινά με τον Ivar the Boneless να εδραιώνει την ηγεσία του στον Μεγάλο Στρατό του Heathen, ενώ την ίδια ώρα η Lagertha βασιλεύει όντας η Βασίλισσα του Kattegat. Ο φόνος του αδελφού τους Sigurd στήνει το σκηνικό για αιματοβαμμένες μάχες, καθώς οι γιοί του Ragnar σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, ύστερα απο την εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα τους. Ο Bjorn ακολουθεί το πεπρωμένο του στη Μεσόγειο Θάλασσα και ο Floki που υποφέρει απο τον χαμό της γυναίκας του Helga, βγαίνει στη θάλασσα και αφήνεται στην θέληση των Θεών.»

Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Hirst («The Tudors», «Camelot»), ενώ πρωταγωνιστούν οι Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Nathan O’Toole, Jordan Patrick Smith, Alex Høgh Andersen, Clive Standen, Alexander Ludwig, Lothaire Bluteau και Kevin Durand.

Τα νέα πρόσωπα της πέμπτης σαιζόν θα είναι οι Jonathan Rhys Meyers («The Tudors»), Darren Cahill («Red Rock»), Leah McNamara και Albano Jerónimo.

Η πέμπτη σαιζόν του «Vikings» θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 29 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πηγή: cinemode.gr