Σινεμά - TV

Ο καινούργιος «κακός του Μποντ» θα είναι…

today5 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Ο «Bond 25» είναι έτοιμος για το μαρτίνι του. Έχει σταθερό πρωταγωνιστή, στο γνώριμο, πάντα ευπρόσδεκτο φυσικά, πρόσωπο του Ντάνιελ Κρεγκ, που θα ενσαρκώσει τον Πράκτορα 007 για πέμπτη φορά και μάλλον τελευταία, αν κρίνει κανείς από το πόσο δυσκολεύτηκε (ή έκανε τον δύσκολο) να δεχτεί ξανά το ρόλο.

ντάνιελ κρεγκ 607

Έχει σκηνοθέτη, τον δημιουργό-εγγύηση ενέργειας Ντάνι Μπόιλ, που θα συνεργαστεί ξανά, όπως κάνει από το 1994 και το «Shallow Grave», με τον Τζον Χοτζ στο σενάριο. Εχει ημερομηνία εξόδου για τον Νοέμβριο 2019. Κι όπως φαίνεται, έχει και νέο villain, που αυτή τη φορά θα είναι κυρία, διακεκριμένη τόσο σε πρώτους, όσο και σε δεύτερους ρόλους.

ελενα μπόναμ κάρτερ 607

Οπως θέλουν οι φήμες, το ρόλο θ’ αναλάβει, όχι η Αντζελίνα Τζολί, το ως τώρα επικρατέστερο όνομα στις προβλέψεις, αλλά η Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, εξίσου απρόβλεπτη, διασκεδαστική και έτοιμη για όλα, με τον πιο βρετανό απ’ όλους τους βρετανούς ήρωες της οθόνης. Με μια σταθερή ροπή στην καρικατούρα, που ελπίζουμε στον «Bond 25», με τη βοήθεια του ρόλου που γράφει ο Χοτζ, ν’ αφήσει στο πλάι. Παρότι δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο, φαίνεται πως τη διανομή θα συμπληρώσουν ξανά η Ναόμι Χάρις ως Μάνιπενι, ο Μπεν Γουίσο ως Q και ο Ρέιφ Φάινς ως Μ.

 

Πηγή:  flix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%