Σινεμά - TV

Το άριστο σκορ του “Black Panther” ανάγει την ταινία στo καλύτερo μέχρι σήμερα Superhero Movie

today10 Φεβρουαρίου, 2018

Background
share close

Καθώς το αρχικό σκορ που έλαβε από τους χρήστες του Rotten Tomatoes ήταν ένα τέλειο 100%, η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και η απήχησή του έγινε ακόμη πιο αισθητή.

 Ο λόγος για την ταινία της Marvel, Black Panther που κατάφερε να αγγίξει ένα τέλειο σκορ –παρότι έκτοτε έπεσε στο 98%.

 Έχει ταχύτητα, στυλ, απίθανες στολές, πρωτοτυπία και την ένταση που απολαμβάνουμε να βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη. Οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές δεν άργησαν να κλείσουν τα μεγαλύτερα εξώφυλλα, αφενός ο πρωταγωνιστής Chadwick Boseman στο εξώφυλλο του Time, όσο και ο συμπρωταγωνιστής του, ο Michael B. Jordan στο εξώφυλλο του GQ, ντυμένος στο πολιτικό στυλ του Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων του 1966. Αυτό σημαίνει μαύρο ζιβάγκο, δερμάτινο τζάκετ και μπερέ – ενώνοντας το παλιό με το καινούριο, την πολιτική με την καλλιτεχνική επανάσταση.

H υπόθεση έχει ως εξής: O Πρίγκιπας T’Challa, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Captain America: Civil War, επιστρέφει στην απομονωμένη, αλλά τεχνολογικά ανεπτυγμένη πατρίδα του, τη Wakanda στην Αφρική, για να αναλάβει το βασιλικό αξίωμα. Τότε όμως ένας παλιός εχθρός επανεμφανίζεται και έτσι το θάρρος και η τόλμη του T’Challa ως Βασιλιά αλλά και ως Black Panther δοκιμάζονται, καθώς οδηγείται σε μία σύγκρουση η οποία θέτει σε κίνδυνο τη μοίρα της Wakanda και ολόκληρου του πλανήτη.

O Chadwick Boseman πρωταγωνιστεί ως Black Panther, η σκηνοθεσία είναι του Ryan Googler, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Michael B. Jordan, Andy Serkis, Martin Freeman, Lupita Nyong’o, Angela Basset και Forrest Whitaker.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%