Σινεμά - TV

150 εκατ.$ προσφέρουν στον Ντάνιελ Κρεγκ για δυο ακόμα Μποντ!

today5 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

Θα επιστρέψει ή όχι ο Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ; Το σίγουρο είναι πως η στρατηγική του αποδίδει! Φήμες θέλουν τη Sony έτοιμη να προσφέρει το υπέρογκο ποσό των 150 εκατ.$ για να συνεχίσει με το franchise για δυο ακόμα ταινίες. «Το στούντιο φαίνεται απελπισμένο να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του ηθοποιού, ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρει νεότερο διάδοχο», αναφέρει το Radar.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες η Daily Mail (αν θεωρήσετε κι εσείς αξιόπιστη τη συγκεκριμένη πηγή) είχε αναφέρει πως ο Ντάνιελ Κρεγκ απέρριψε την προσφορά των 100 εκατομμυρίων $, συμπεριλαμβανομένων συμμετοχής στα κέρδη, λοιπές συμφωνίες και το όνομά του ως παραγωγός της επόμενης ταινίας.

Αν και το κοινό με τα χρόνια αποδέχτηκε τον Κρεγκ στο ρόλο του Μποντ, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα προτιμούσε να «έκοβε τις φλέβες του» παρά να παίξει σε άλλη μια ταινία. Το δηκτικό σχόλιο του Ντάνιελ Κρεγκ ειπώθηκε σε μία συνέντευξή του στο λονδρέζικο TimeOut τέσσερις μόλις μέρες μετά το τέλος των οκτάμηνων γυρισμάτων του «Spectre», με τη διευκρίνιση πως «ίσως κάνω άλλη μία. Δεν γνωρίζω».

«Πρότειναν τεράστια χρηματικά ποσά σε αυτόν, αλλά απλά δεν είναι αυτό που θέλει», αναφέρει η Daily Mail. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Κρεγκ είχε δηλώσει τη δυσαρέσκιά του στο ενδεχόμενο επιστροφής του αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Spectre».

Την απέχθεια του Κρεγκ είχε επιβεβαιώσει σχετικά πρόσφατα και ο Μαρκ Στρονγκ, κολλητός φίλος και νονός του πρώτου γιου του Κρεγκ, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξη του στο Shortlist πως θα ήθελε πολύ να έπαιζε τον κακό σε μία περιπέτεια-Μποντ παρέα με τον φίλο του, αλλά «νομίζω ότι έχει έρθει το τέλος χρόνου για τον Μποντ του και γι’ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, όσο ωραίο κι αν θα ήταν».

Η αλήθεια είναι πως ο Ντάνιελ Κρεγκ θα έχει πλέον ελάχιστο χρόνο να επιστρέψει ως Μποντ. Πρόσφατα υπέγραψε για την τηλεοπτική μεταφορά του «Purity» του Τζόναθαν Φράνζεν από τον Τοντ Φίλιπς και ενδεχομένως με αυτή την υπογραφή να υπέγραψε και τους τίτλους τέλους στον Κο Μποντ, Τζέιμς Μποντ.

Οι τέσσερις ταινίες Μποντ με πρωταγωνιστή τον Κρεγκ έχουν αποφέρει συνολικά 3,2 δισ.$ σε όλο τον κόσμο με την πιο πρόσφατη ταινία του «Spectre» να συγκεντρώνει 880 εκατομμύρια$, ενώ το υπερ-επιτυχημένο (εμπορικά και καλλιτεχνικά) «Skyfall» απέφερε 1,1 δισ.$.

Αν αυτό είναι όντως το τέλος της εποχής του Ντάνιελ Κρεγκ, τα φαβορί που προκύπτουν προς αντικατάστασή του είναι ο Τομ Χίντλστον, ο Τομ Χάρντι και ο Ίντρις Έλμπα.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%