Lifestyle

Αχώριστοι o Τζέικ Τζίλενχαλ και o Ράιαν Ρέινολντς: Τι είναι το «bromance»;

today23 Μαρτίου, 2017

Background
share close

Bromance σχέση μεταξύ του Τζέικ Τζίλενχαλ με του Ράιαν Ρέινολντς προέκυψε στο Χόλλυγουντ εντός του 2017.

Η δυο τους παίζουν μαζί στην ταινία τρόμου «Ζωή», που θα προβληθεί σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες και, όπως έχουν δηλώσει, τα γυρίσματα τούς έφεραν εγγύτερα επισφραγίζοντας μια ισχυρή φιλία, απολαμβάνοντας μαζί τον ελεύθερό τους χρόνο.

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Τζίμι Φάλον, ο Τζίλενχαλ εξήγησε πώς ήρθε τόσο κοντά με τον Ρέινολντς.

«Το σύνολο ήταν τρελό. Κάναμε αυτή την τρομακτική ταινία για τον διεθνή διαστημικό σταθμό και όλη η ταινία διαδραματίζεται σε μηδενική βαρύτητα», θυμήθηκε ο 36χρονος ηθοποιός και συνέχισε: «Έτσι ήμασταν κρεμασμένοι από τα σύρματα σε μία προσομοίωση της μηδενικής βαρύτητας και μας κυνηγούσε ένας εξωγήινος, όλο αυτό ήταν τρομακτικό. Αλλά κάναμε διάλειμμα, γιατί δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε».

Διασκέδαζαν τόσο πολύ οι δύο αστέρες του Χόλλυγουντ που οι παραγωγοί τούς πήραν στην άκρη για να τους μιλήσουν. «Μας πήραν σε μία γωνία και μας είπαν κάτι σαν: Πρέπει να σταματήσετε. Είναι σπατάλη χρημάτων».

Δείτε τη συνέντευξη του Jake Gyllenhaal στον Jimmy Fallon

Την περασμένη εβδομάδα και ο Ρέινολντς αποκάλυψε πόσο πολύ του άρεσε η συνεργασία του με τον Τζίλενχαλ.
«Κάναμε αυτή την ταινία και δούλεψα με πραγματικά καταπληκτικούς ανθρώπους, αληθινά ταλαντούχους, και σκεφτόμουν πως πηγαίνω να κάνω παρέα μαζί τους και πως θα ήθελα να τους ξαναδώ», δήλωσε ο 40χρονος ηθοποιός και συνέχισε: «Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις πολλές φορές, γιατί ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του. Αλλά με αυτόν τον τύπο, έχουμε μείνει φίλοι. Αυτό είναι τυχερό πράγμα. Δεν συμβαίνει πάντα».

Βέβαια ο Τζέικ και ο Ράιαν δεν είναι το μοναδικό bromance ζευγάρι του Χόλλυγουντ, έχουν προηγηθεί και πολλά άλλα, όπως ο Μπεν Άφλεκ με τον Ματ Ντέιμον. Η φιλία τους κρατάει από το 1992 όταν έπαιξαν στην ταινία “School Ties”, ενώ το 1998 μοιράστηκαν το Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ». Από τότε μέχρι σήμερα έχουν μοιραστεί πολλές σημαντικές στιγμές τις ζωής τους.

Μία ακόμα δυνατή αντρική φιλία είναι αυτή του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπραντ Πιτ, η οποία ενισχύθηκε κατά τα γυρίσματα της τριλογίας της Συμμορίας των 11 (2001), 12 (2004) και 13 (2007). Από τότε έχουν ιδρύσει μαζί φιλανθρωπικά ιδρύματα και περνούν χρόνο μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας φάρσες ο ένας στον άλλον.

Ο Μπεν Στίλερ και ο Όουεν Γουίλσον, έχουν παίξει μαζί σε πολλές ταινίες, εξάλλου ποιος δεν τους θυμάται στο Zoolander (1 και 2). Τους δυο τους όμως τούς συνδέει και μία ισχυρή φιλία και έξω από τα κινηματογραφικά πλατό.
Ο Σεθ Ρόγκεν και ο Τζέιμς Φράνκο είναι αχώριστοι και όπως διασκεδάζουν στις δουλειές τους από το εξώφυλλο παρωδία της Vogue Kimye, με τον οποίο σατίριζαν την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ μέχρι την ταινία «Η συνέντευξη» που σατίριζε την κατάσταση στην Βόρεια Κορέα, έτσι το διασκεδάζουν και στη ζωή τους.
Τέλος ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι είναι αυτό του Τόμπι Μαγκουάιρ και του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Οι δυο τους ξεκίνησαν την ίδια εποχή την καριέρα τους κι έχουν μόνο ένα χρόνο διαφορά στην ηλικία τους και, παρά τα είκοσι χρόνια στην κινηματογραφική βιομηχανία, παραμένουν φίλοι και έχουν δουλέψει μαζί στην ταινία «Ο υπέροχος Γκάτσμπι». Οι δυο τους παρίστανται συχνά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ διασκεδάζουν μαζί στα πάρτι χωρίς να χάνουν ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί.

* Bromance είναι μια στενή, έντονα συναισθηματική, μη-σεξουαλική σχέση δύο ανδρών. Πρόκειται για μία εξαιρετικά στενή σχέση που υπερβαίνει τα όρια της συνηθισμένης φιλίας και διακρίνεται από μία ιδιαίτερη συναισθηματική οικειότητα. Η έννοια εμφανίστηκε στις αρχές του 21ου αιώνα και αντανακλά τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην κοινωνική αντίληψη για την επανεξέταση του φύλου, τη σεξουαλικότητα και τους κοινωνικούς περιορισμούς.

 

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησαν στον δημοσιογράφο Kevin McCarthy.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%