Σινεμά - TV

“…Bond is coming!”… Από το Game of Thrones ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

today15 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Και για να μην μπερδευόμαστε, μιλάμε για τον Τζέιμς Μποντ μετά από την επερχόμενη ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, υπάρχει ακόμα ένα όνομα το οποίο δεν το είχαμε ξανακούσει μέχρι τώρα. Σύμφωνα με το site The Sun , στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγού Μπάρμπαρα Μπρόκολι βρίσκεται ο Ρίτσαρντ Μάντεν, γνωστός από το ρόλο του Ρομπ Σταρκ στη σειρά «Game of Thrones».

Αν και ο λόγος που το όνομα του 32χρονου Μάντεν συνδέεται τώρα με αυτό του Τζέιμς Μποντ δεν είναι ο ρόλος στο «Game of Thrones», αλλά στο πολύ πρόσφατο «Bodyguard» του BBC που σημείωσε πολύ υψηλή τηλεθέαση. Στην Ελλάδα θα προβληθεί από το Netflix στις 24 Οκτωβρίου («Ιδιωτική Προστασία» ο ελληνικός του τίτλος).

Μπορεί απλά η Sun να θέλει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς, αλλά το όνομα του Μάντεν δεν φαντάζει παράταιρο ανάμεσα σε όλα εκείνα που ακούγονται (και «παίζονται» από τις βρετανικές στοιχηματικές εταιρείες) τα τελευταία χρόνια. Εκτός από καθιερωμένους σταρ όπως οι Τομ Χάρντι και Τομ Χίντλστον, στη λίστα συναντάμε και νεότερους, γνωστούς από τηλεοπτικούς ρόλους, όπως οι Έινταν Τέρνερ («Poldark») και Τζέιμς Νόρτον («Grantchester»). Αν πάντως πιστέψουμε το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας, η Μπρόκολι ετοιμάζεται να προτείνει από τώρα το ρόλο στον Σκωτσέζο ηθοποιό.

 

Πηγή: reader.gr

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%