Σινεμά - TV

Captain Marvel: η πιο δυνατή υπερήρωας εκρήγνυται στο πρώτο trailer

today19 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

Eίναι μια πολυαναμενόμενη παραγωγή και πολλοί τη χαιρετούν ως την απάντηση της Marvel στο Χόλλυγουντ μετά το κίνημα #MeToo. Η Μπρι Λάρσον είναι επίσημα η Captain Marvel και το νέο, ολόφρεσκο trailer προειδοποιεί: αυτή η πιλότος δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Με τα media να χαιρετίζουν την ταινία ως την πρώτη μεγάλη κίνηση του στούντιο προς το γυναικείο κοινό η ταινία που πρωταγωνιστεί η οσκαρούχος Λάρσον για το Room είναι και η πρώτη σόλο ταινία της Marvel όπου η ανθρωπότητα περιμένει σωτηρία από μια γυναίκα.

Η Λάρσον υποδύεται την Κάρολ Ντάνβερς, μια πιλότο που αποκτάει υπερδυνάμεις όταν το DNA της αναμειγνύεται με εκείνο ενός εξωγήινου πολεμιστή.

Με την ταινία να εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’90, η νοσταλγία είναι πρωταγωίστρια στην ταινία που υπογράφουν οι Αννα Μπόντεν και Ράιαν Φλεκ και φέρνει τη Λάρσον αλλά και τους Τζουντ Λο, Σάμιουελ Τζάκσον και Ανέτ Μπένινγκ στη μεγάλη οθόνη.

Η επιλογή της Λάρσον δεν είναι τυχαία. Η ηθοποιός έχει καθιερωθεί στη βιομηχανία του θεάματος ως μια από τις πιο ισχυρές φωνές κατά του σεξισμού και των αρπακτικών στο Χόλλυγουντ ακόμα και πριν από το σκάνδαλο Γουάινστιν.

 

Πηγή: cnn.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%