Διασκέδαση

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ του Spectre

today24 Σεπτεμβρίου, 2015

Background
share close

Ως μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας της για το «Spectre», τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond, η Heineken αποκάλυψε το νέο τηλεοπτικό της σποτ, στην οποία ο Daniel Craig πρωταγωνιστεί σε καταδίωξη με ταχύπλοο. Παράλληλα, ανακοίνωσε την έναρξη της συναρπαστικής ψηφιακής καμπάνιας με την πρώτη selfie από το διάστημα, με τίτλο «Spyfie».

Η καμπάνια για την ταινία «Spectre» είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ενέργεια μάρκετινγκ της Heineken για το 2015. Το Spectre, η 24η περιπέτεια του James Bond, από την εταιρεία παραγωγής Albert Broccoli’s EON Productions, την Metro-Goldwyn-Mayer Studios και τη Sony Pictures Entertainment, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Μεγ. Βρετανία στις 26 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου.

Η Heineken είναι ο μοναδικός χορηγός της ταινίας «Spectre» που δημιούργησε τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Για το τηλεοπτικό αυτό σποτ, η Heineken συνεργάστηκε με κινηματογραφιστές και κασκαντέρ από την ταινία, δημιουργώντας έτσι μια «αυθεντική» Bond αίσθηση. Η πρωτοτυπία του οποίου είναι η Zara, μια νεαρή γυναίκα, η οποία εμπλέκεται κατά λάθος σε μία καταδίωξη με ταχύπλοο, και βοηθά έτσι τον πιο αγαπημένο κατάσκοπο όλου του κόσμου να πετύχει την αποστολή του.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ της Heineken και της νέας ταινίας του James Bond:

Πηγή: newsbeast.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%