Σινεμά - TV

Δείτε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν “True Detective”

today5 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Η τρίτη σεζόν “True Detective” είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Η σειρά μας συστήθηκε για πρώτη φορά από τον Κάρι Φουκουνάγκα το 2014 μαζί με τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον. Στη συνέχεια διαφορετικά ονόματα ηθοποιών, εναλλακτικές προστάσεις σκηνοθετών και νέα αφηγηματικά μονοπάτια με μπροστάρηδες τους: Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς και Τέιλορ Κιτς, παρέδωσαν μία συνέχεια που δεν ικανοποίησε όλους τους θεατές και έκτοτε οι φήμες για τρίτο κύκλο του «True Detective» έμειναν μετέωρες.

Πρωταγωνιστής  ο βραβευμένος με Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου  Μαχερσάλα Άλι (“Moonlight”). Μαζί του στους βασικούς ρόλους θα δούμε τη γοητευτική Κάρμεν Εγιόγκο («Selma», «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται») ως Αμέλια Ρίρντον – δασκάλα ενός σχολείου στο Αρκάνσας – και τον Στίβεν Ντορφ («Blade», «Somewhere») στο ρόλο του επιθεωρητή Ρόλαντ Γουέστ, που θα αποτελέσει και το αστυνομικό ζευγάρι του Άλι.

Η υπόθεση θα αφορά τα μακάβρια εγκλήματα στην καρδιά του Όζαρκς στο Μιζούρι, ένα μυστήριο που πηγαίνει πίσω πολλές δεκαετίες και εκτυλίσσεται σε τρεις ξεχωριστές χρονικές περιόδους, όπως φαίνεται άλλωστε και από το τρέιλερ.

Τη σκηνοθεσία των τριών πρώτων επεισοδίων υπογράφει ο Τζέρεμι Σόλνιερ (θυμάστε το «Green Room» στις Νύχτες Πρεμιέρας;), ενώ τα υπόλοιπα ανέλαβαν ο Ντάνιελ Σάκχαϊμ («The Americans», «House M.D.») και ο Νικ Πιτσολάτο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο αυτή τη σεζόν.

Με την πρώτη σεζόν «True Detective» να παραμένει ένα αριστουργηματικό μείγμα τρόμου και αστυνομικού θρίλερ, μακάρι ο τρίτος κύκλος να αποκαλύψει τα ίχνη άλλης μιας εξαιρετικής, διερεύνησης της ανθρώπινης φύσης στα όρια της μικρής οθόνης.

 

Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=126&v=btoZfxs0pE0

 

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%