Σινεμά - TV

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Rami Malek ως Freddie Mercury

today8 Σεπτεμβρίου, 2017

Background
share close

Ο Rami Malek του «Mr. Robot» υποδύεται τον σπουδαίο Φρέντι Μέρκιουρυ και η ομοιότητα, κρίνοντας από την πρώτη φωτογραφία, προκαλεί εντύπωση.

Ο frontman των Κουίν είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στην ιστορία της μουσικής και έχει φυσικά γράψει τη δική του ιστορία. Δεν είναι μόνο η φυσιογνωμία του, αλλά και η φωνή του, έκτασης τεσσάρων οκτάβων που διέθετε καθώς και η φανταχτερή παρουσία του.

Ο Rami Malek είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος σχετικά με όλα αυτά και ετοιμάζεται με ενθουσιασμό, όπως καταλαβαίνουμε, για τον πολύ σπουδαίο αυτό ρόλο.

«Όταν είσαι σε θέση να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ένα διαφορετικό πρόσωπο να σε κοιτάζει σε έναν καθρέφτη είναι μια πολύ δυνατή στιγμή», σχολιάζει ο ηθοποιός καθώς θυμάται την πρώτη φορά που μεταμορφώθηκε στον βρετανικό θρύλο της μουσικής.

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Mr. Robot» ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον Φρέντι Μέρκιουρυ στην κινηματογραφική ταινία «Bohemian Rhapsody», η οποία θα κυκλοφορήσει στις μεγάλες οθόνες στις 25 Δεκεμβρίου 2018. Η ταινία, που σκηνοθετείται από τον Bryan Singer, καταγράφει την πορεία των Κουίν από το 1970, όταν ο Φρέντι Μέρκιουρυ συνεργάστηκε με τον Brian May και τον Roger Taylor, μέχρι τη συναυλία του συγκροτήματος  για το «Live Aid» το 1985, έξι χρόνια πριν από το θάνατο του τραγουδιστή.

Ο Rami Malek μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την εμφάνιση του Φρέντι Μέρκιουρυ από εκείνη τη μεγαλειώδη φιλανθρωπική συναυλία για το «Live Aid». Υποδυόμενος τον θρυλικό μουσικό, λέει ότι αυτό «μόνο προσθέτει στο επίπεδο εμπιστοσύνης που θα χρειαζόταν κάποιος για να παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρυ».

Δείτε το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της ταινίας:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%