Διασκέδαση

Ερασμία Μάνου full band live @ Επίλεκτον | κάθε Παρασκευή από τις 26/5

today24 Μαΐου, 2017

Background
share close

Οι Παρασκευές στην Γλυφάδα αλλάζουν με την Ερασμία Μάνου να μας προσκαλεί σε ένα live ηλεκτρισμένο και γεμάτο παλμό στο “Επίλεκτον“!

Η Ερασμία Μάνου με άνεση στην εναλλαγή ρεπερτορίου μας ταξιδεύει σε πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής μέσα από την δική της ιδιαίτερη χροιά με πολλές διασκευασμένες εκτελέσεις γνωστών αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Είσοδος Ελεύθερη

Επίλεκτον | Ανδρέα Παπανδρέου 5, Γλυφάδα
Τηλ. – Κρατήσεις: 210 8941120

Λίγα λόγια για την Ερασμία Μάνου

Η Ερασμία Μάνου γεννήθηκε μέσα στην δεκαετία του 80 , μια εποχή που οι μουσικές πληροφορίες άρχιζαν σιγά σιγά να γίνονται πολλές και έτσι απο μικρή ξεκινάει μια σχέση με τη μουσική στενή και γεμάτη αγάπη και έντονες στιγμές…

Η Ερασμία μελετάει μουσική και φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και η μητέρα της Σοφία Βόσσου και έτσι σπουδάζει πιάνο και φωνητική.
Τραγουδάει , γράφει στίχους ,μουσική , είναι ραδιοφωνική παραγωγός και DJ.

Έχει δισκογραφήσει αρκετές δουλειές (Ψυχή , Ναί , Ρόζ σεντόνια , Γαλάζια σφαίρα κ.α), ενώ έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με πολλά ονόματα όπως :

Ευρυδίκη ,Σ.Αρβανίτη, Γ.Σαμπάνης, Δ.Λιόλιος, Γ.Γιαννόπουλος, Ο.Τζιόβας, Πωλίνα & Evnus, ενώ στα 17 της χρόνια το ταλέντο της αναγνώρισε ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και της έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσει μαζί του σε έναν μεγάλο κύκλο συναυλιών που πραγματοποίησε τότε!

Μεγάλη σφραγίδα για την καλλιτεχνική της πορεία επίσης ήταν η πρόσφατη συμμετοχή της στο cd του Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο “Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη” με την υπογραφή του ίδιου διασκευάζοντας μοναδικά ένα τραγούδι, που αγαπήθηκε απο τη φωνή της Μαρίας Δημητριάδη “Το τρένο φεύγει στις οχτώ” σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.
Η διασκευή έκπληξη του Δημήτρη Λιόλιου, αλλά και ερμηνεία της Ερασμίας κατάφεραν να μαζέψουν πολύ καλές κριτικές.

Εκτός από την τραγουδιστική της ιδιότητα είναι ανατρεπτική στιχουργός και συνθέτρια, καθώς σχεδόν όλα τα τραγούδια που ερμηνεύει είναι σε στίχους δικούς της.
Πριν λίγο καιρό μάλιστα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Πριν μου γυρίσει το μυαλό” που έγραψε η ίδια σε μουσική του Δημήτρη Λιόλιου που ερμήνευσε μοναδικά ο Χρήστος Δάντης.

Αυτή την περίοδο μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “Ζήσαμε Θαύματα” σε στίχους δικούς της και μουσική του Δημήτρη Λιόλιου, ενώ παρέα με αγαπημένους φίλους συλλέγουν αλλά και γράφουν τραγούδια έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η καινούρια της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες …

Συνεχίζει πάντα τις εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα δυναμικό Live πρόγραμμα γεμάτο διασκευές αγαπημένων τραγουδιών μέσα απο τη δική της ματιά …
Πολύ πιθανό είναι όμως να βρίσκεται και σε κάποιο ωραίο στέκι και να παίζει τις αγαπημένες της μουσικές!

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%