Σινεμά - TV

Έρχεται το Captain America 2!

today3 Φεβρουαρίου, 2014

Background
share close

Μεγάλη επιτυχία είχε σημειώσει η ταινία “Captain America: The First Avenger” που κυκλοφόρησε το 2011, καθώς και ο ίδιος ο Κάπτεν Αμέρικα ως ήρωας σε άλλες ταινίες της Marvel όπου έκανε κάποιες “guest” εμφανίσεις.

Τώρα έρχεται η συνέχεια της ταινίας, που αποτελεί συνέχεια και της ταινίας “Avengers” που είδαμε το 2012, με τίτλο “Captain America: The Winter Soldier” (“Ο στρατιώτης του χειμώνα”).

Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας Οι Εκδικητές, ο Στιβ Ρότζερς ζει ειρηνικά στην Ουάσινγκτον, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή. Ωστόσο, μετά από μια επίθεση ενός πράκτορα της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. (S.H.I.E.L.D.), ο Ρότζερς μπλέκεται σε ένα μυστήριο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την υφήλιο. Μαζί με τη Νατάσα Ρόμανοφ, ο Κάπτεν Αμέρικα προσπαθεί να αποκαλύψει την όλο και αυξανόμενη μηχανορραφία, ενώ ταυτόχρονα μάχεται δολοφόνους που προσελήφθησαν να τον σκοτώσουν. Όταν η απάτη που έχει στηθεί αποκαλύπτεται, ο Κάπτεν Αμέρικα και η Μαύρη Χήρα πρέπει να στρατολογήσουν τον Φάλκον και σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν απρόσμενο και ισχυρό αντίπαλο, τον Στρατιώτη του Χειμώνα.

Στο ρόλο του Κάπτεν Αμέρικα/Στιβ Ρότζερς παραμένει φυσικά ο Κρις Έβανς,όπως και η Σκάρλετ Τζόχανσον στο ρόλο της Μαύρης Χήρας/Νατάσα Ρόμανοφ. Ο Σεμπάστιαν Σταν θα έχει τον ρόλο του Στρατιώτη του Χειμώνα/Τζέιμς “Μπάκι” Μπαρνς, ενώ στο ρόλο του Φάλκον/Σαμ Γουίλσον θα δούμε τον Άντονι Μακί.

Δείτε το trailer:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%