Διασκέδαση

«με γλυκιές πενιές και μεράκια…» @ Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης

today22 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Τις Παρασκευές του Ιουνίου, στις έντεκα το βράδυ, οι γλυκιές πενιές του Κώστα Δουμουλιάκα (μπουζούκι-φωνή), της Ιουλίας Καραπατάκη (κιθάρα-φωνή), και του Άγη Παπαπαναγιώτου (κοντραμπάσο-φωνή), μας ταξιδεύουν με ένα ευχάριστο πρόγραμμα που βαδίζει σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια, χαραγμένα από μεράκια, καημούς και χαρές.

Ο Κώστας Δουμουλιάκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Τραγουδιστής και μπουζουξής της δεύτερης γενιάς αναβίωσης του ρεμπέτικου, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με πολλούς καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως Τ. Μπίνη, Ρ. Στάμου, Α. Χρυσάφη, Μ. Γκολέ, Γ. Τζώρτζη, Ζώρζ Πιλαλί, Δ. Πουλικάκο, Bob Brozman, Louisiana Red, Big Time Sara κ.α. Επίσης ασχολείται με τη σύνθεση. Τελευταία δισκογραφική δουλειά του: «Σωκράτους και Σατωβριάνδου»- νέες εκτελέσεις λαϊκών τραγουδιών με σολίστες του μπουζουκιού.

Η Ιουλία Καραπατάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Τελείωσε το 2004 το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Από τότε εργάζεται ως τραγουδίστρια-μουσικός σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία αλλά και το εξωτερικό. Έχει πτυχίο ανώτερων θεωρητικών και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής κιθάρας. Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Παπαβασιλείoυ (Βλάχος), ο Αντώνης και ο Θοδωρής Ξηντάρης, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης κ.ά.

Ο Άγης Παπαπαναγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988.  Τελείωσε το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Παλλήνης το 2006 και έκτοτε εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ανώτερων θεωρητικών και παίζει κιθάρα, μπουζούκι και κόντρα μπάσο.

Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο.

peran

Δεκελείας 20, Νέα Φιλαδέλφεια
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
email: 
[email protected]
http://www.peran.gr/

XORIGOSEPIKOINONIAS-1-1024x363-1 (1)

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%