Διασκέδαση

«Με γλυκιές πενιές και μεράκια…» @ Πέραν

today5 Ιουλίου, 2016

Background
share close

Την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 22.30, το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» υποδέχεται στη δροσερή αυλή του τον Κώστα Δουμουλιάκα (μπουζούκι-φωνή), την Αντιγόνη Μπούνα (κιθάρα-φωνή) και τον Δημήτρη Γκίνη (ακορντεόν), σε ένα ευχάριστο πρόγραμμα που βαδίζει σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια, χαραγμένα από μεράκια, καημούς και χαρές. Με ήχο φυσικό, χωρίς μικρόφωνα.

Ο Κώστας Δουμουλιάκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Τραγουδιστής και μπουζουξής της δεύτερης γενιάς αναβίωσης του ρεμπέτικου, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με πολλούς καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως Τ. Μπίνη, Ρ. Στάμου, Α. Χρυσάφη, Μ. Γκολέ, Γ. Τζώρτζη, Ζώρζ Πιλαλί, Δ. Πουλικάκο, Bob Brozman, Louisiana Red, Big Time Sara κ.α. Επίσης ασχολείται με τη σύνθεση. Τελευταία δισκογραφική δουλειά του: «Σωκράτους και Σατωβριάνδου»- νέες εκτελέσεις λαϊκών τραγουδιών με σολίστες του μπουζουκιού.

Η Αντιγόνη Μπούνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας και γρήγορα εντάχθηκε σε ορχήστρες λαϊκής και έντεχνης μουσικής, ως τραγουδίστρια και κιθαρίστρια. Συνεργάστηκε με τους Βαγγ. Κορακάκη, Κ. Κούκα, Π. Θαλασσινό και άλλους. Συμμετείχε σε δισκογραφικές δουλειές της Κατερίνας Πετράκου, του Βαγγ. Κορακάκη και στον προσωπικό δίσκο της φλαουτίστας και συνθέτριας Στέλλας Γαδέδη με τίτλο “Μόνα Λίζα”.

Ο Δημήτρης Γκίνης ξεκίνησε να μαθαίνει ακορντεόν σε μικρή ηλικία. Υπήρξε μαθητής του Ηρακλή Βαβάτσικα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Παντελής Θαλασσινός, η Λιζέτα Καλημέρη, η Μελίνα Κανά, ο Παναγιώτης Λάλεζας κ.ά., σε ζωντανές εμφανίσεις, δισκογραφικά, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο.

ΠΕΡΑΝ
Δεκελείας 20, Νέα Φιλαδέλφεια
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
email: 
[email protected]
http://www.peran.gr/

XORIGOSEPIKOINONIAS-1-1024x363-1

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%