Διασκέδαση

Η Λάνα Ντελ Ρέι έγραψε δύο τραγούδια για την νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον

today22 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Με τον Τιμ Μπάρτον συνεργάστηκε η Λάνα Ντελ Ρέι στη νέα του βιογραφική ταινία ”Big eyes”.

Η ταινία επικεντρώνεται στη ζωή της ζωγράφου Μάργκαρετ Κιν και τις δικαστικές διαμάχες που είχε με τον σύζυγό της Γουόλτερ Κιν.

Σύμφωνα με το Entertaiment Weekly, η Ντελ Ρέι έχει γράψει δύο τραγούδια για την ταινία. Το πρώτο με τίτλο “Big eyes” θα ακούγεται κατά τη διάρκεια της ταινίας, και το δεύτερο με τίτλο “I Can Fly” θα επενδύσει μουσικά τους τίτλους της ταινίας.

“Η Λάνα ερωτεύτηκε την ταινία αμέσως μόλις της την πρόβαλε ο Μπάρτον”, είπε ο Λαβ Καρσέβσκι, ένας από τους δύο σεναριογράφους της ταινίας.

Η Μάργκαρετ Κιν γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’60, φιλοτεχνώντας κατά κύριο λόγο προσωπογραφίες παιδιών με ασυνήθιστα μεγάλα μάτια. Σύζυγός ήταν της ο, επίσης καλλιτέχνης, Γουόλτερ Κιν.

Όσο ήταν παντρεμένοι, ο Κιν την προέτρεπε να υπογράφει τα έργα της με το δικό του όνομα, γιατί, όπως υποστήριζε, κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να αγοράσει πίνακες φιλοτεχνημένους από γυναίκα.

Τα έργα της Κιν πουλιόνταν με μεγάλη επιτυχία με, αλλά κανείς δεν γνώριζε τον πραγματικό δημιουργό τους. Ύστερα από χρόνια, η Μάργκαρετ Κιν ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της, τον οποίο έσυρε στα δικαστήρια προκειμένου να αναγνωριστεί το όνομά της ως δημιουργού των έργων τέχνης. Ζωγραφίζοντας μπροστά σε δικαστές και ενόρκους κέρδισε τη διαμάχη.

Πρωταγωνιστούν η Έιμι Άνταμς και ο Κρίστοφ Βαλτς.  Η ταινία αναμένεται ναπροβληθεί στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων.

Δείτε το τρέιλερ

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%