Σινεμά - TV

His heart will go on! Deadpool και Σελίν Ντιόν (Celine Dion) σε μία μουσική συμμαχία

today4 Μαΐου, 2018

Background
share close

Μπορεί να μην το περίμενε κανείς, αλλά ο Deadpool φαίνεται πως μαζί με τις μουσικές ευαισθησίες της δεκαετίας του ’80, χωρά και λίγη αγάπη για τη Σελίν Ντιόν! Από την άλλη είναι λογικό, αφού τόσο ο Ράιαν Ρέινολντς όσο και η Σελίν Ντιόν κατάγονται από τον Καναδά.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ashes», που γράφτηκε για το σίκουελ της ταινίας, η ποπ ντίβα ερμηνεύει με χαρακτηριστική φωνητική άνεση και ο Deadpool τη συναγωνίζεται σε χορευτικό οίστρο. Γυρισμένο στη σκηνή Colosseum του Caesars Palace, το βίντεο της μπαλάντας αναδεικνύεται μέσα από τις ψηλοτάκουνες πιρουέτες του Deadpool και την ψηφιακή «επέμβαση» στο πρόσωπο της Σελίν. Σε πλήρη αρμονία με το χαβαλεδιάρικο χιούμορ της ταινίας, το καμμένο πρόσωπο του Deadpool συνοδεύει στίχους όπως το «Let beauty come out of ashes», ενώ στο φινάλε η Ντιόν δεν μασά τα λόγια της (ούτε και τις φωνητικές της χορδές)!

Ο Ράιαν Ρέινολντς ως «Deadpool» έρχεται στα μέσα Μαΐου με συντροφιά τον Τζος Μπρόλιν και τον Τζακ Κέσι («Baywatch») στο ρόλο του κεντρικού κακού. Η σκηνοθετική διεύθυνση του σίκουελ ανήκει στον Ντέιβιντ Λιτς του «John Wick» μετά την αποχώρηση, λόγω δημιουργικών διαφορών, του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Τιμ Μίλερ.

Σύμφωνα με την (ανατρεπτική) επίσημη σύνοψη:

«Αφού επέζησε μια σχεδόν μοιραίας επίθεσης, ο Γουέιντ Γουίλσον aka Deadpool αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του: να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν και να συμβιβαστεί με το γεγονός πως δεν έχει πια αίσθηση της γεύσης. Αναζητώντας ξανά το «αλατοπίπερο» της ζωής, καθώς κι έναν πυκνωτή ροής, ο Γουέιντ θα αντιμετωπίσει νίντζα, τη yakuza και μία αγέλη από σεξουαλικά πεινασμένα σκυλιά, όσο ταξιδεύει τον κόσμο προσπαθώντας να ανακαλύψει τη σημασία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – μιας νέας γεύσης για περιπέτεια που θα του αποφέρει την κούπα καφέ με τον τίτλο «Ο Καλύτερος Εραστής του κόσμου»!

Υπομονή μέχρι τις 17 Μαΐου και μέχρι τότε…

Πηγή: clickatlife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%