Σινεμά - TV

Η νέα ταινία Star Wars δεν άρεσε στον George Lucas!

today2 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Ενθουσιάζοντας  κοινό αλλά και  κριτικούς η νέα ταινία Star Wars πραγματικά έσπασε ταμεία σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν προβλήθηκε. Εκείνο όμως που ίσως ελάχιστοι αναρωτήθηκαν είναι η γνώμη του ίδιου του δημιουργού της αυτοκρατορίας των Star Wars, George Lucas.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS, δήλωσε ότι δεν του άρεσε η ταινία και εξέφρασε την πίκρα του για το γεγονός ότι η Disney δεν ενδιαφέρθηκε για την γνώμη του.

“Αυτό που έκαναν ήταν μια ρετρό ταινία, μια ταινία νοσταλγίας για τα πρώτα Star Wars. Κι ενώ είχα άλλες ιδέες για τα σενάρια της ταινίας, η εταιρεία δεν ενδιαφερόταν για την γνώμη μου”.

Εξήγησε ότι «για μένα το να πουλήσω την εταιρεία μου στην Disney και να μην έχω κανένα λόγο και καμία επιρροή στο πως θα γίνει το επόμενο φιλμ, ήταν σαν ένα πολύ επίπονο διαζύγιο».
“Θεωρώ οτι δεν θα άκουγαν αυτά που ήθελα εγώ, αλλά και να τα άκουγαν, είχα εντελώς διαφορετικό όραμα για την ταινία, δεν θα τα ακολουθούσαν αυτά που θα πρότεινα, αυτό που είδα ήταν μια ταινία νοσταλγική καμία σχέση με αυτό που εγώ οραματιζόμουν”.

Αργότερα απολογήθηκε για τα επικριτικά του λόγια στη συνέντευξη με τον Charlie Rose, λέγοντας ότι μίλησε χωρίς να σκεφτεί και γι’ αυτό χρησιμοποίησε μια «τελείως απρεπή σύγκριση» για την οποία μετανιώνει.

Ο Lucas είχε επικρίνει τον τρόπο που χειρίστηκε η Disney το franchise του Πολέμου των Άστρων στην τελευταία ταινία της σειράς συγκρίνοντας μαλιστα τα στελέχη της Disney με «λευκούς δουλεμπόρους».

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%