Διασκέδαση

Τζολί, μαμά και κόρη μαζί στις μεγάλες οθόνες

today22 Μαρτίου, 2014

Background
share close

Το πρόσωπό της δεν είναι στην πραγματικότητα άσχημο –κάθε άλλο. Αλλά με το δέρμα της σε μιαν αφύσικη, πρασινογκρί απόχρωση, με την έντονη μοβ σκιά στα βλέφαρα που στεφανώνουν κάτι έντονα σκούρα φρύδια και με την κατάμαυρη κουάφ-κέρατα να πλαισιώνει το χαιρέκακο πρόσωπο, η Μαλέφισεντ –άλλως πως, η κακιά νεράιδα της ντισνεϊκής «Ωραίας κοιμωμένης»– είναι πιθανότατα η πιο κακιά κακιά στην ιστορία των παιδικών κινούμενων σχεδίων.

Αυτόν, λοιπόν, τον εξαιρετικά εμπνευσμένο χαρακτήρα θε να υποδυθεί, ως γνωστόν, η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «Maleficent» που θα κάνει πρεμιέρα 30 Μαΐου. Ήδη από το 2009 ξέραμε πως ο σύζυγος Μπραντ Πιτ ήθελε να γυρίσει, ως παραγωγός, μια ταινία μυθοπλασίας που θα λέει την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης (ή Ορόρα, ή Αυγής επί το ελληνικότερον) από την πλευρά της κακιάς Μαλέφισεντ. Εκείνο που μόλις τώρα μαθαίνουμε, όμως, είναι πως το ρόλο της κοιμωμένης Ορόρα στα πολύ μικράτα της ενσαρκώνει η Βιβιέν Τζολί-Πιτ, η 5χρονη κόρη των Μπραντζελίνα (από την τελευταία βιολογική… συγκομιδή με τα δίδυμα).

Η ίδια η καραδιάσημη μαμά της πρωτοεμφανιζόμενης Βιβιέν εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της το πώς και το γιατί: «Έχει πλάκα, νομίζουμε, να κάνουν τα παιδιά μας μικρές εμφανίσεις σε ταινίες και να μας συντροφεύουν στο πλατό, αλλά όχι να είναι ηθοποιοί. Νομίζω πως κι ο Μπραντ κι εγώ θα προτιμούσαμε να μην γίνουν ηθοποιοί. Το θέμα είναι πως τα άλλα 3χρονα και 4χρονα που δοκιμάσαμε στα γυρίσματα δεν ήθελαν να με πλησιάσουν. Τα μεγαλύτερα παιδιά έβρισκαν κουλ τη μεταμφίεσή μου. Αλλά στα μικρότερα δεν άρεσα καθόλου. Έτσι, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε τη σκηνή όπου η Ορόρα-παιδάκι θέλει να παίξει με την Μαλέφισεντ αλλά εκείνη δεν θέλει, έπρεπε να έχουμε ένα παιδί που με ήξερε, με συμπαθούσε και δεν φοβόταν τα κέρατά μου, τα μάτια μου και τα γαμψά μου νύχια. Έπρεπε, συνεπώς, να είναι η Βιβ». Τι τα θες, ανάγκα και… Μπραντζελίνα πείθονται.

Πηγή: tospirto.net

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%