Σινεμά - TV

Και ο Αλ Πατσίνο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο

today8 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Πέρασαν μόνο λίγες ώρες από την ανακοίνωση επτά ακόμα ηθοποιών, από τον Ντάμιεν Λούις ώς την Ντακότα Φάνινγκ (διαβάστε παρακάτω), που θα συντροφέψουν τη διανομή του «Once Upon a Time in Hollywood» που ήδη ακουγόταν μαγικό, αποτελούμενο από το πρωταγωνιστικό δίδυμο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Μπραντ Πιτ και, μαζί, τους Μάργκο Ρόμπι, Μπερτ Ρέινολντς, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ και Μάικλ Μάντσεν. Κι ήρθε η άλλη είδηση, που πράγματι αξίζει το δικό της χώρο: στη διανομή της ταινίας μόλις προστέθηκε και ο Αλ Πατσίνο, επειδή… μια νέα ταινία του Ταραντίνο πάντα μπορεί να γίνει ακόμα πιο ονειρεμένη.

Με την ένατη ταινία της σταδιοδρομίας  του, ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στο, διαβόητο για το Λος Αντζελες, καλοκαίρι του 1969. Ενα καλοκαίρι που θα στοιχειώσουν οι κατά συρροή δολοφονίες της «Οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον – αποχαιρετώντας για πάντα την αθωότητα της χίπικης δεκαετίας ’60. Ο Ταραντίνο έχει πει επανειλημμένως ότι η ταινία, που θα φέρει τον τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood», δεν έχει να κάνει με τους φόνους, αυτούς καθεαυτούς. «Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969», υποστηρίζει ο Ταραντίνο, που, μετά τις ανεπανόρθωτες συνέπειες του σκανδάλου Γουάινστιν, έπρεπε για πρώτη φορά στην καριέρα του να αναζητήσει νέο παραγωγό – έβγαλε λοιπόν το πρότζεκτ στην ελεύθερη αγορά και είδε τα στούντιο να σφάζονται στην ποδιά του, με επικρατή τη Sony.

«Once Upon a Time in Hollywood» cast 607 3

Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το σενάριο (ο ίδιος ο Κουέντιν δεν επιβεβαιώνει τίποτα ακόμα), η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969 κι ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα Ρικ Ντάλτον, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Μετά από μία επιτυχημένη εμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά γουέστερν, προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του: μια καριέρα στο σινεμά. Την ίδια φιλοδοξία όμως έχει κι ο Κλιφ Μπουθ, ο κολλητός του φίλος και κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές τους. Όσο οι δυο τους παλεύουν στο δρόμο προς το λαμπερό Χόλλυγουντ, η ειδησεογραφία των φρικιαστικών δολοφονιών της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον ρίχνει την επικίνδυνη σκιά της στο φόντο αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά ο Ρικ δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος: μένει στο διπλανό σπίτι.

 

Πηγή:  flix.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%