Σινεμά - TV

Kevin Costner & Woody Harrelson Στο «The Highwaymen»

today20 Φεβρουαρίου, 2018

Background
share close

Το Netflix ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το «The Highwaymen», μία νέα κινηματογραφική ταινία που εστιάζει στη διάσημη ιστορία των Μπόννι και Κλάιντ και των ανθρώπων που τους καταδίωξαν.

Σύμφωνα με το Deadline, η ιστορία εστιάζει στους Frank Hamer και Maney Gault, δυο πρώην μέλη των Texas Rangers που κλήθηκαν απο την αποστρατεία για να καταδιώξουν το θρυλικό δίδυμο ληστών  Μπόννι και Κλάιντ.
΄Οταν το δίδυμο των Μπόννι και Κλάιντ ξεκίνησε τη σειρά ληστειών, οι δυο αστυνομικοί είχαν συνταξιοδοτηθεί, όμως ένας σύνδεσμος τραπεζών τους κάλεσε ως ειδικούς ερευνητές για να δώσουν ένα τέλος στη διαβόητη συμμορία που σκότωσε μεταξύ άλλων και 13 αστυνομικούς.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Frank Hamer και Maney Gault θα βρεθούν οι: Kevin Costner(«Dances with Wolves») & Woody Harrelson («True Detective»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι: Kathy BatesJohn Carroll LynchKim DickensThomas Mann και William Sadler.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ταινία του Netflix θα έχει αρκετές διαφορές από την κινηματογραφική μεταφορά του 1967, που σκηνοθέτησε οΑρθουρ Πεν (Arthur Penn), με πρωταγωνιστές τους Γουόρεν Μπίττι (Warren Beatty) και Φέι Ντάναγουέι (Faye Dunaway).

Ο αρχικός σχεδιασμός του προγραμματισμού που αιωρείται στο Χόλλυγουντ εδώ και πολλές δεκαετίες, ήθελε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Πωλ Νιούμαν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ αντίστοιχα, όμως τα προβλήματα υγείας του Πωλ Νιούμαν στάθηκαν εμπόδιο στην υλοποίηση της ταινίας.

Τη σκηνοθεσία του νέου φίλμ έχει αναλάβει ο John Lee Hancock («Saving Mr. Banks», «The Alamo»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους John Fusco («Marco Polo», «Young Guns») και Scott Frank(«Logan», «Godless»).

Με πολύ αξιόλογους συντελεστές πίσω και μπροστά από τις κάμερες, το νέο φίλμ του Netflix φαντάζει σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή που σίγουρα ανεβάζει τον πήχη στις πρωτότυπες ταινίες της συνδρομητικής υπηρεσίας. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει στη Λουϊζιάνα, ενώ η πρεμιέρα του αναμένεται μέσα στο 2019…

 

Πηγή: cinemode.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%