Διασκέδαση

Κινηματογραφικές πρεμιέρες

today18 Δεκεμβρίου, 2014

Background
share close

Δείτε ποιες ταινίες βγαίνουν σήμερα στους κινηματογράφους!

Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών
Το τελευταίο μέρος της τριλογίας του τολκινικού έπους πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε η χορταστική «Ερημιά του Νοσφιστή». Με τον εξοργισμένο δράκο/φύλακα να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του και τα Ορκ να πολιορκούν το Βουνό της Μοναξιάς, η μοναδική ελπίδα για τον Μπίλμπο, τους νάνους, τα ξωτικά και τους ανθρώπους είναι να ενώσουν τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσουν το κακό. Και ο Πίτερ Τζάκσον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να μετατρέψει τις ύστατες μάχες στη Μέση Γη σε φαντασμαγορικό υπερθέαμα.

 

Magical Girl
Αποφασισμένος να αγοράσει στη δωδεκάχρονη κόρη του ένα πανάκριβο μοναδικό φόρεμα, πιστό αντίγραφο μιας ηρωίδας που αγαπά, ο πατέρας της Λουίς θα αποφασίσει να εκβιάσει μια πλούσια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα που θα γνωρίσει τυχαία. Ένα πειραγμένο θρίλερ που με αλμοδοβαρικό πικρό χιούμορ και μια ιστορία διασταυρούμενων τραγικών παρεξηγήσεων θίγει τη σύγχρονη αστική μοναξιά και τις καταπιεσμένες επιθυμίες που τη συντηρούν.

 

Το Αγόρι Και ο Κόσμος
Βωβό και πολυβραβευμένο βραζιλιάνικο animation. Ένα αγοράκι, γεμάτο περιέργεια και όρεξη για περιπέτεια αποφασίζει να βρει τον πατέρα του, ανακαλύπτοντας τον κόσμο.

 

Αισθηματίες
Ανατρεπτικό, χιουμοριστικό νεο-νουάρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Δύο κακοποιοί (ο Δημήτρης Λάλος και ο βραβευμένος στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας Χάρης Φραγκούλης ) που δουλεύουν για λογαριασμό ενός αρχαιοκάπηλου (Τάκης Μόσχος ) ερωτεύονται τις λάθος γυναίκες. Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Νίκου Τριανταφυλλίδη, που κινείται σε όλες τις αποχρώσεις του νουάρ καθώς πραγματεύεται τη σκληρότητα και την αγάπη. Ο σκηνοθέτης πλημμυρίζει τους «Αισθηματίες» με μουσική (από Αττίκ μέχρι Κόρε. Ύδρο. ), περιδιαβαίνει την πόλη απ’ άκρη σ’ άκρη και φιλοξενεί cameo εμφάνιση του Λευτέρη Μυτιληναίου και του Πέτρου Τατσόπουλου…

 

Η Αγάπη Είναι Παράξενη
Συγκινητική ιστορία αγάπης με τους Τζον Λίθγκοου και Άλφρεντ Μολίνα. Μετά από σχέση σαράντα χρόνων, ο Μπεν κι ο Τζωρτζ επιτέλους ενώνονται με τα δεσμά του γάμου σε μια ειδυλλιακή τελετή στο νότιο Μανχάταν. Ωστόσο, ο Τζωρτζ σύντομα θα χάσει τη δουλειά του, κι έτσι το ζευγάρι θα πρέπει να πουλήσει το διαμέρισμά τους και, ως θύματα της αμείλικτης αγοράς ακινήτων της Νέας Υόρκης, θα πρέπει να ζήσουν προσωρινά χώρια, μέχρι να βρουν ένα πιο οικονομικό νέο σπίτι. Κι ενώ υποφέρουν απ’ τον πόνο του αποχωρισμού, ο Μπεν κι ο Τζωρτζ βάλλονται και από τις εντάσεις ανάμεσα στις γενιές και την ιδιόρρυθμη δυναμική των οικογενειών στα νέα τους περιβάλλοντα.

 

Κελί Από Χρυσάφι
Ο Χουάν, η Σάρα και ο Σάμουελ, τρεις έφηβοι από την Γουατεμάλα επιχειρούν να διασχίσουν τα σύνορα και να φτάσουν στην Αμερική, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού τους, συναντούν τον Τσακ, έναν Ινδιάνο, ο οποίος δεν μιλά Ισπανικά, ούτε έχει επίσημα χαρτιά. Ταξιδεύουν μαζί, με κάθε δυνατό τρόπο, πότε σε οροφές τρένων, πότε περπατώντας σε σιδηροδρομικές γραμμές, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον. Σύντομα όμως, θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα του παρόντος. Βραβείο στις Κάνες και Χρυσός Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη για ένα λατινοαμερικανικό κοινωνικό δράμα.

 

Η Πρώτη Αγάπη
Ερωτικό δράμα από βιβλίο του Νίκολας Σπαρκς («Το Ημερολόγιο», «Το Τελευταίο Τραγούδι» ). Ο Ντόσον και η Αμάντα ήταν πολύ ερωτευμένοι στο σχολείο, αλλά χώρισαν με δραματικό τρόπο. Θα περάσουν είκοσι χρόνια για να ξαναβρεθούν με αφορμή τον θάνατο ενός αγαπημένου τους φίλου, και για να συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Όμως αυτά που τους απομάκρυναν πριν από τόσα χρόνια συνεχίζουν να ισχύουν…

 

10.000 Χιλιόμετρα
Ερωτική δραματική κομεντί που αποτελεί το γλυκόπικρο ντεμπούτο του Ισπανού Μάρκες-Μαρσέτ. Ένα ζευγάρι ζει τον έρωτά του στην Βαρκελώνη. Μόλις αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, πρέπει αιφνιδιαστικά να ζήσουν ένα χρόνο χωριστά. Δύο πόλεις: Λος Άντζελες – Βαρκελώνη, και ένας ωκεανός ανάμεσα. Η αγάπη είναι το μοναδικό όπλο της Αλεξάνδρα και του Σέρχιο και τα κομπιούτερ τα μόνα τους εργαλεία για να πολεμήσουν τα 10.000 χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από το μέλλον που έχουν ονειρευτεί…

 

Ψυχρά και Ανάποδα «Τραγουδιστά»
Η sing along version του διάσημου animation. Το «Ψυχρά κι Ανάποδα», η βραβευμένη με δύο Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού ) περιπέτεια της Disney, και πρώτη στο box office των animation films όλων των εποχών, έρχεται σε νέα version, ακόμα πιο τραγουδιστή.

 

Ο Παραμυθάς Kαι Oι Iστορίες Tου
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αξιολάτρευτο παππού που στη δεκαετία του ’80 στην ΕΡΤ φορούσε το μαγικό του γιλέκο, πετούσε και μιλούσε με τα ζώα, τα φυτά και τα πράγματα; O Νίκος Πιλάβιος παρουσιάζει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον αγαπημένο Παραμυθά, τους φίλους του, το μαγικό μολύβι, τη μάγισσα Κλοκλό και τις ιστορίες του.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%