Διασκέδαση

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today20 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Δείτε τις καινούργιες ταινίες που θα κάνουν την πρώτη τους προβολή στους ελληνικούς κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου:

Χουλιέτα (JULIETA)

Δράμα

Σκηνοθεσία: ΠΕΔΡΟ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ
Σενάριο:  ΠΕΔΡΟ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ, ΑΛΙΣ ΜΟΥΝΡΟ
Πρωταγωνιστούν: ΡΟΣΙ ΝΤΕ ΠΑΛΜΑ, ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΟΥΓΚΑΡΤΕ, ΕΜΜΑ ΣΟΥΑΡΕΖ, ΙΝΜΑ ΚΟΥΕΣΤΑ, ΠΙΛΑΡ ΚΑΣΤΡΟ

Υπόθεση:

Η Χουλιέτα ζει με την κόρη της Αντία. Και οι δύο υποφέρουν σιωπηλά για την απώλεια του άνδρα της Χουλιέτα και πατέρα της Αντία, μερικές φορές όμως η θλίψη δεν φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά – τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο. Όταν η Άντια κλείσει τα 18, θα εγκαταλείψει την μητέρα της χωρίς καμία εξήγηση και η Χουλιέτα θα ξεκινήσει να την αναζητά με κάθε δυνατό τρόπο. Το μόνο που θα ανακαλύψει είναι το πόσο λίγο γνωρίζει την ίδια της την κόρη.

OUIJA: Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ (OUIJA: ORIGIN OF EVIL)

Θρίλερ

Σκηνοθεσία & Σενάριο: ΜΑΪΚ ΦΛΑΝΑΓΚΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΧΕΝΡΙ ΤΟΜΑΣ, ΝΤΑΓΚ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΡΙΖΕΡ, ΠΑΡΚΕΡ ΜΑΚ, ΣΑΜ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

Υπόθεση:

Ποτέ δεν ήταν απλώς ένα παιχνίδι… Μετά από την επιτυχία του μεταφυσικού θρίλερ του 2014, το κοινό τώρα, μεταφέρεται, πίσω, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα και συγκεκριμένα στο 1965, όπου μια χήρα με τα δύο κορίτσια της πραγματοποιούν «συνεδρίες» επίκλησης πνευμάτων προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τους εύπιστους πελάτες που προστρέχουν σε εκείνες για παρηγοριά. Πολύ γρήγορα όμως αυτό που ξεκίνησε ως αθώα εξαπάτηση του αφελούς κόσμου εξελίσσεται σε κάτι τόσο τρομακτικό που υπερβαίνει ακόμα και τους πιο δυστοπικούς εφιάλτες. Η μικρή κόρη καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα, και όλη η οικογένεια προσπαθεί να τη σώσει και να σωθεί. Η δύναμη του κακού όμως είναι πολύ μεγάλη και ο άλλος κόσμος ζητάει ανελέητα «νέο αίμα».

Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ (THE ACCOUNTANT)

Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΒΙΝ Ο’ΚΟΝΟΡ
Σενάριο: ΜΠΙΛ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΝ ΛΙΘΓΚΟΟΥ, ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ, ΤΖΕΦΡΙ ΤΑΜΠΟΡ, ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚ, ΤΖΟΝ ΜΠΕΡΝΘΑΛ, ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ

Υπόθεση:

Ο Κρίστιαν Γουλφ (Άφλεκ) είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ (Τζ. Κ. Σίμονς), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Άννα Κέντρικ) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

Ο ΠΙΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ [ΜΕΤΑΓΛ.] (PETE’S DRAGON)

Παιδική

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΪΝΤ ΛΟΟΥΕΡΙ
Σενάριο: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΟΥΕΡΙ & ΤΟΜΠΙ ΧΑΛΜΠΡΟΥΚΣ
Τις φωνές τους δανείζουν οι:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΧΑΡΑ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΠΑ

Υπόθεση:

Για χρόνια ο ξυλογλύπτης Mr. Meacham (Robert Redford) μαγεύει τα παιδιά μιας ήσυχης κωμόπολης διηγούμενος παραμύθια με πρωταγωνιστή έναν δράκο που ζει στο δάσος. Η ίδια του η κόρη, η Grace (Bryce Dallas Howard), που εργάζεται ως δασοφύλακας, βρίσκει αυτές τις ιστορίες απλώς διασκεδαστικές μέχρι που συναντά τον Pete (Oakes Fegley). Ο Pete είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο αγόρι χωρίς οικογένεια και σπίτι. Υποστηρίζει ότι ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο με το όνομα Elliot. Το πιο παράξενο σε όλη την ιστορία είναι ότι ο δράκος αυτός μοιάζει πολύ με τον δράκο στις διηγήσεις του Mr.Meacham.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%