Σινεμά - TV

Μάρτιν Σκορσέζε: Το «Vinyl» θα είχε πάει καλύτερα αν το σκηνοθετούσα εξ ολοκλήρου εγώ

today30 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Η ανακοίνωση του HBO για το σταμάτημα της σειράς  ήταν η εξής: «Μετά από περισυλλογή, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε σε ένα δεύτερο κύκλο του «Vinyl». Προφανώς, αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Σεβόμαστε απεριόριστα την ομάδα που το δημιούργησε και τους ηθοποιούς για τη σκληρή τους δουλειά στη σειρά»

Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς που διαδραματιζόταν στον κόσμο του rock ‘n’ roll της δεκαετίας του 1970 ήταν ο Μικ Τζάγκερ των Ρόλινγκ Στόουνς και ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Τα προβλήματα με την συγκεκριμένη σειρά είχαν αρχίσει από νωρίς, ήδη μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, το οποίο τονίζουμε ήταν και το μόνο που σκηνοθέτησε ο Σκορσέζε. Μετά απο αυτό η τηλεθέαση πήρε την κατηφόρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η σειρά απέτυχε, αφού δημιούργησε υψηλές προσδοκίες στις οποίες οι συντελεστές δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο του φεστιβάλ κινηματογράφου της Ρώμης, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης εκτίμησε πως εάν είχε μεγαλύτερη εμπλοκή στην παραγωγή η σειρά θα τα είχε πάει πολύ καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, ο Σκορσέζε θεωρεί πως η ομάδα που ανέλαβε την παραγωγή «δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα δημιουργικά στοιχεία» και πως «για να γίνει σωστά» θα έπρεπε σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια, κάτι όμως που θα έπαιρνε «τρία με τέσσερα χρόνια».

 

Πηγή: clickatlife.gr

 

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%