Σινεμά - TV

To Matrix ετοιμάζεται για την επιστροφή του

today23 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Περισσότερο Matrix θέλει να φέρει στην μεγάλη οθόνη η Warner Bros. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, το στούντιο βρίσκεται στα πρώτα στάδια της επαναφοράς της εικονικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Φαίνεται ότι σε αυτό το στάδιο δεν εμπλέκονται τα αδέλφια Γουατσόφσκι που έγραψαν και σκηνοθέτησαν το The Matrix του 1999 και τα δύο σίκουελ.

Δεν είναι γνωστό τι μορφή θα έχει η νέα ταινία, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν. Μάλιστα, ορισμένοι εκτιμούν ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε μία ταινία που να επικεντρώνεται στον Μορφέα σε νεαρή ηλικία (στην αρχική τριλογία τον ερμήνευε ο Λόρενς Φίσμπερν).

 Ο Ζακ Πεν (δημιουργός της σειράς Alphas) βρίσκεται σε συνομιλίες για να γράψει το σενάριο της νέας ταινίας.

Βλέποντας τι έκανε η Disney και η Lucasfilm με το σύμπαν του Star Wars, η Warner φαίνεται να θέλει κάτι αντίστοιχο και για το σύμπαν του Matrix, το οποίο θεωρεί ιδιαίτερα κερδοφόρο.

Ο παραγωγός της αρχικής τριλογίας Τζόελ Σίλβερ φέρεται να είχε προσεγγίσει το στούντιο για μια νέα ταινία Matrix. Ωστόσο, πούλησε τα δικαιώματα για την ταινία το 2012 και η Warner μάλλον θα προσπαθήσει να αποφύγει να τον εμπλέξει στη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, καθώς λέγεται ότι έχει κακή σχέση με τα αδέλφια Γουατσόφκσι -που θα κληθούν τουλάχιστον να δώσουν την «ευλογία» τους.

Η αρχική τριλογία βρίσκει τους ανθρώπους να ζουν σε μία ψηφιακή πραγματικότητα χωρίς να το γνωρίζουν. Ένας προγραμματιστής, ο Νίο (Κιάνου Ριβς) αντιλαμβάνεται την αλήθεια και γίνεται η ελπίδα της ανθρωπότητας για σωτηρία.

Πρόσφατα ο Κιάνου Ριβς εξέφρασε ενδιαφέρον να επιστρέψει στο σύμπαν του Matrix, μόνο όμως εάν εμπλακούν και τα αδέλφια Γουατσόφσκι στη διαδικασία. «Θα έπρεπε να το γράψουν και να το σκηνοθετήσουν. Και στη συνέχεια να δούμε ποια είναι η ιστορία» είπε τον προηγούμενο μήνα στο Yahoo Movies.

Πηγή: επιστρtovima.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%