Σινεμά - TV

Με τη δύναμη του Grayskull! Το «Masters of the Universe» έρχεται στη μεγάλη οθόνη

today27 Απριλίου, 2017

Background
share close

Κάντε χώρο στο κινηματογραφικό…ράφι! Οι «Κυρίαρχοι του Σύμπαντος» (Masters of the Universe), ο He-Man και ο Skeletor από την Eternia έρχονται για επικές μονομαχίες στη μεγάλη οθόνη.

Το «Masters of the Universe» ξεκίνησε ως δημοφιλή σειρά παιχνιδιών από τη Mattel το 1982, προχώρησε τηλεοπτικά ως σειρά κινουμένων σχεδίων (συμπεριλαμβανομένης του ξεχωριστού «She-Ra: Princess of Power») και έφτασε το 1987 στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τον Ντολφ Λούντγκρεν ως He-Man, τον Φρανκ Λαντζέλα στο ρόλο του Skeletor και τη νεαρή Κόρτνεϊ Κοξ, σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις της.

Τώρα πια με έτοιμο κοινό που νοσταλγεί τα ’80s και με δεδομένη την επιτυχία των «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», «Χάρι Πότερ» και του τηλεοπτικού «Game of Thrones», ο κινηματογράφος φαντασίας γίνεται ξανά «παιχνίδι» στα χέρια των στούντιο. «Νομίζω ότι θέλουμε να τιμήσουμε τη βάση των θαυμαστών πρώτα απ ‘όλα», δήλωσε ο σκηνοθέτης McG («Οι Άγγελοι του Τσάρλι», «Εξολοθευτής: Η Σωτηρία»). «Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε τον απίστευτο συντονισμό που έχει πετύχει ο Κέβιν Φιγκ με τις ταινίες της Marvel και την ισορροπία του ψυχαγωγικού μέσου. Είναι άξιο, συναισθηματικό, γεμάτο δράση, η ιστορία και το ταξίδι ενός ήρωα. Πρόκειται για τη γένεση του He-Man…Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να το κάνουμε σωστά».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει οριστεί για τις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημερομηνία που «άδειασε» θέση μετά την μετακόμιση του Επεισοδίου 9 του «Star Wars» τον Μάιο του 2019.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%