Διασκέδαση

Η Μικαέλα στο Θέσις 7

today8 Δεκεμβρίου, 2015

Background
share close

Για δεύτερη σεζόν, η Μικαέλα και φέτος το χειμώνα γεμίζει τα βράδια του Σαββάτου μας, με τραγούδια και ήχους από το παρελθόν στο παρόν, συνδέοντας με μαγευτικό τρόπο Ανατολή και Δύση, μουσικές και ηχοχρώματα. Δεύτερος χειμώνας, που η Μικαέλα ταξιδεύει το κοινό της μέσα από τη μουσική σκηνή Θέσις 7 , στο Μοναστηράκι , με μια μεστή, γλυκιά, γεμάτη και ζεστή φωνή! Διασκευές πρωτότυπες και εντυπωσιακές, ερμηνευμένες με τρόπο καθηλωτικό!

Μας συστήθηκε λίγο πριν από την εκπνοή του 2014 ,με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Αγαπώ να θυμάμαι» η οποία κυκλοφόρησε από την Polymusic, με αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων και αξέχαστων δημιουργών: Αττίκ, Γιαννίδη, Καλδάρα, Μουζάκη, Σακελλάριου, Σογιούλ,Τραιφόρου κ.α!

Η αίσθηση που δημιουργήθηκε από την ευρηματικότατη οπτικοποίηση του τραγουδιού «Ας ερχόσουν για λίγο» από τον σκηνοθέτη Περικλή Μαθιέλλη, είναι ότι πρόκειται περί μιας άκρως ταλαντούχας ερμηνεύτριας, με εμβληματική παρουσία.

Αυτό τον καιρό ακούγεται στα ραδιόφωνα ένα ακόμα αγαπημένο και πασίγνωστο τραγούδι με τίτλο «Συ μου χάραξες πορεία», από το άλμπουμ «Αγαπώ να θυμάμαι», τραγούδι που μεταξύ άλλων ερμηνεύει ζωντανά στη μουσική παράσταση. Συνοδοιπόροι  εξαίρετοι μουσικοί με τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις. Στην κιθάρα είναι ο Τάσος Γρυπαίος, στα κρουστά  ο Daniel Allen και στο μπάσο ο Γιάννης Γρυπαίος.

IMG_1405

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%