Διασκέδαση

Μουσικές Στιχογριφίες Live @THE BAROCK CLUB

today18 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

«Σκοπός μας είναι μέσα από τις δημιουργίες μας να ανοίξουμε ότι σφραγισμένο παράθυρο έχει η ψυχή να πάρει ανάσες και να συνεχίζει να φωνάζει.»
ΜοΥσΙκΕς ΣτιχΟγΡιΦιΕς

 

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου @THE BAROCK CLUB

 

Barock

 

Το The Barock CLUB , που βρίσκεται στην οδό Πρατίνου 5 Παγκρατι – Αθήνα, Υποδέχεται σε ένα ξεχωριστό live της ΜοΥσΙκΕς ΣτΙχΟγΡιΦιΕς the Band την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου , ώρα έναρξης 22 : 30. Είσοδος 3 ευρώ
Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο με γενικό τίτλο “Στον παλμό του χρόνου” που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης καθώς και πολλά αγαπημένα τραγούδια σε διασκευή με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οι ΜοΥσΙκΕς ΣτιχΟγΡιΦιΕς λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, ξεκινούν ένα μουσικό ταξίδι και μοιράζονται μαζί μας μέσα από τα τραγούδια τους, ένα κομμάτι της ψυχής τους. Κινούνται στον alternative χώρο και συνθέτουν μια κατάσταση αναζήτησης, του λόγου του γρίφου και της ποίησης, ντυμένα με μουσική από ethnic, παραδοσιακές και rock αποχρώσεις.

Αμέσως μετά το live μουσική αναλαμβάνει το after party ο dj mitsos dim που σας διασκεδάζει τις Παρασκευές με τις ροκ και μεταλ διαθέσεις του.

«Σκοπός μας είναι μέσα από τις δημιουργίες μας να ανοίξουμε ότι σφραγισμένο παράθυρο έχει η ψυχή να πάρει ανάσες και να συνεχίζει να φωνάζει.»
ΜοΥσΙκΕς ΣτιχΟγΡιΦιΕς

mousikes stigrafies

 

Barock club logo

The Barock Club

Πατρινού 5, Παγκράτι. Τηλ: 694 450 9833

 

XORIGOSEPIKOINONIAS

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%