Διασκέδαση

Νέα θεατρική παράσταση με τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Η Αφροδίτη με Γούνα» του Ντέβιντ Άιβς

today21 Δεκεμβρίου, 2016

Background
share close

Συνεχίζονται οι πρόβες της νέας παραγωγής της εταιρείας «ΘΕΑ.ΜΑ.» (Θέατρα Μακεδονίας) με τίτλο «H Αφροδίτη με Γούνα» (Venus in Fur) του Αμερικανού συγγραφέα Ντέιβιντ Άιβς (David Ives). Ένα σύγχρονο έργο με κωμικά στοιχεία που πραγματεύεται τα παιχνίδια εξουσίας των δύο φύλων. Ένας δυνατός έρωτας.

Πρωταγωνιστεί ο Στράτος Τζώρτζογλου. Μαζί του η Βανέσσα Μπαρρέ. Την σκηνοθεσία και τη μουσική υπογράφει ο Kωνσταντίνος Αθυρίδης, ενώ τα κοστούμια και τα σκηνικά ο Αθανάσιος Κολαλάς.

Πρεμιέρα, στις 19 Ιανουαρίου στο θέατρο Αριστοτέλειον. Παραστάσεις: από Πέμπτη έως Σάββατο.

Στην πλοκή, ο Τόμας Νόβατσεκ έχει γράψει και πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο έργο βασισμένο στο κλασικό μυθιστόρημα ”Η Αφροδίτη με Γούνες” του Λέοπολντ φον Ζάχερ Μαζόχ από το οποίο προέκυψε ο όρος Μαζοχισμός.

Μετά από μία εξοντωτική ημέρα γεμάτη ακροάσεις, ο Τόμας Νόβατσεκ δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη ηθοποιό για το ρόλο της Βάντα φον Ντουνάγιεφ. Ενώ είναι έτοιμος να φύγει, ξαφνικά εισβάλλει η νεαρή ηθοποιός Βάντα Τζόρνταν. Η συνέχεια της πλοκής προσφέρει στον θεατή μία αλληλουχία κωμικών ανατροπών, μια καταπληκτική κορύφωση και ένα απρόσμενο φινάλε.

 

Αριστοτέλειον Θέατρο:

Εθ. Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 262051

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%