Σινεμά - TV

Νέα ταινία από τον γιο του Ντέιβιντ Μπάουϊ (David Bowie) μέσω Netflix

today22 Φεβρουαρίου, 2018

Background
share close

Σύντομα έρχονται ακόμα πιο πολλές επανεκδόσεις κλασσικών δίσκων του Ντέιβιντ Μπάουϊ.

Ο Duncan Jones, γιος του Ντέιβιντ Μπάουϊ, πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα του ταινία «Mute» μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Netflix. Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, όπως έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης, είναι εμπνευσμένo από τη σχέση του με τον πατέρα του.

Μιλώντας στους Times για τη νέα ταινία του, ο Jones σχολίασε πως ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από τη φύση της πατρότητας και το τι καθιστά κάποιον καλό γονέα. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε και έδειξε στον πατέρα του ένα πρώτο σχέδιο του σεναρίου πριν από δεκαπέντε χρόνια και αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό «επειδή υπήρχαν πολλά προσωπικά πράγματα εκεί».

To «Mute» κυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου μέσω Netflix.

Μια από τις συμβουλές που ο Μπάουϊ έδωσε στον γιο του είναι να τολμά να πηγαίνει στα πιο «βαθιά νερά», κάτι το οποίο ο Jones έκανε με το «Mute». «Έκανα μια ταινία η οποία είναι λίγο άβολη και απροσδόκητη, πιο σκοτεινή από αυτό που θα περίμενε ο κόσμος. Ήμουν νευρικός όταν την έκανα, αλλά νευρικός κατά έναν καλό τρόπο».

Οι αναφορές στον Μπάουϊ όμως δεν περιορίζονται στο σενάριο της ταινίας, αφού στο «Mute» περιλαμβάνονται  αρκετά έργα ζωγραφικής που ο βρετανός καλλιτέχνης δημιούργησε στο Βερολίνο τη δεκαετία του 1970. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (Alexander Skarsgard), σχολίασε από την πλευρά του πως δεν είναι τυχαίο που το «Mute» διαδραματίζεται στο Βερολίνο.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

Πηγή: clickatlife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%