Σινεμά - TV

Ο Άλντεν Έρενραϊχ έχει υπογράψει για τρεις ταινίες «Star Wars»

today25 Απριλίου, 2018

Background
share close

Ο Άλντεν Έρενραϊχ φορά τον εμβληματικό ρόλο του Χαν Σόλο και ετοιμάζεται σε λίγες εβδομάδες να απογειώσει το Μιλένιουμ Φάλκον και να συγκριθεί με τον Χάρισον Φορντ. Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών και μετά από τις δυσκολίες των γυρισμάτων που κατέληξαν στην απόλυση των σκηνοθετών Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ και την αντικατάστασή τους από τον οσκαρούχο Ρον Χάουαρντ (διαβάστε αναλυτικά εδώ), ήρθε η ώρα του Έρενραϊχ να πει τη δική του πλευρά.

Σε συνέντευξή του στο Esquire, o ηθοποιός δήλωσε για τη συνεργασία του με τους Λορντ & Μίλερ πως «από το πρώτο δοκιμαστικό κι έπειτα δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα, πολλές ιδέες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν μία πολύ διαφορετική ταινία από αυτή που ήθελαν. Ήξερα τι έκανα προσωπικά, αλλά στο γενικότερο πλαίσιο, ήμουν στο σκοτάδι ως ηθοποιός. Δεν ξέρεις πως θα καταλήξει, πως θα μονταριστεί, οπότε αν δεν έχεις πλήρη εικόνα δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς δημιούργησε αυτές τις διαφορές».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως στενοχωρήθηκε με την απομάκρυνση των σκηνοθετών μετά από τόσους μήνες δουλειάς, και κράτησε επαφή μαζί τους. Άλλωστε αυτοί ήταν που του έδωσαν τον ρόλο του Χαν Σόλο. Όσο για τη φήμη πως το συνεργείο χειροκρότησε όταν έμαθαν την απόλυσή τους, ο Έρενραϊχ είπε: «Βλακείες. Αν το έκανε αυτό το συνεργείο, σημαίνει πως τους μίσησε, κάτι που δεν είναι αλήθεια σε καμία περίπτωση».

Σχετικά με την ανάληψη ευθυνών από τον βετεράνο Ρον Χάουαρντ του «Apollo 13» και «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος», ο Έρενραϊχ σημειώνει πως η μετάβαση ήταν εξαιρετικά ομαλή. «Το ηθικό δεν ήταν υψηλό, αλλά ο Ρον είχε την ικανότητα να ασχοληθεί με όλους και να επαναφέρει τον ενθουσιασμό. Πρώτον, ήταν σίγουρος πως πράγματα που είχαμε ήδη γυρίσει ήταν ήδη καλά, και δεύτερον ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία από εκείνο το σημείο κι έπειτα».

Όταν το Esquire ρώτησε τον Έρενραϊχ για πόσες ταινίες έχει υπογράψει, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το συμβόλαιό του καλύπτει τρεις κινηματογραφικές εξορμήσεις του «Solo». «Δεν ξέρω αν είναι επίσημο – ή αν μπορεί να ειπωθεί δημόσια – αλλά ναι!» Τούτο σημαίνει πως θα δούμε σίκουελ των περιπετειών του, θα συμμετέχει σε άλλα spin-off ή μήπως ο χαρακτήρας του Χαν Σόλο θα ενσωματωθεί στη νέα τριλογία που ετοιμάζει ο Ράιαν Τζόνσον; Μαζί με τον Έρενραϊχ συμπρωταγωνιστούν ο Γούντι Χάρελσον, στο ρόλο του εκπαιδευτή του Σόλο, η μητέρα των Δράκων-Εμίλια Κλαρκ («Game of Thrones»), o Πολ Μπέτανι, παλιός γνώριμος του Ρον Χάουαρντ, και ο Ντόναλντ Γκλόβερ («Atlanta») ως Λάντο Καλρίσιαν.

Στο «Solo: A Star Wars story» ο πιο αγαπημένος απατεώνας του γαλαξία γνωρίζει τον μελλοντικό του φίλο και συν-πιλότο Τσιουμπάκα, αλλά και τον περιβόητο Λάντο Καλρίσιαν. Μέσα από ένα σκοτεινό ταξίδι στον υπόκοσμο του γαλαξία, η ιστορία θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος «Star Wars».

Η ταινία «Solo: A Star Wars story» θα κυκλοφορήσει 24 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%