Διασκέδαση

Ο Γούντι Χάρελσον είναι ο μέντορας του «Χαν Σόλο»

today6 Ιανουαρίου, 2017

Background
share close

Το Variety αναφέρει πως ο Γούντι Χάρελσον, μετά την Κάτνις Έβερντιν του «Hunger Games» θα εκπαιδεύσει άλλον έναν δημοφιλή χαρακτήρα, τον δημοφιλέστερο απατεώνα του γαλαξία, τον Χαν Σόλο τον χαρακτήρα που πρωτοσύστησε ο Χάρισον Φορντ.

Στην ταινία (άλλο ένα spinoff του «Star Wars», που μετά το «Rogue One: A Star Wars Story» δείχνουν πως μπορεί να έχουν εμπορική δυναμική και κριτική αναγνώριση) θα πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο ο Άλντεν Έρενραϊχ («Χαίρε Καίσαρ!»), η μητέρα των Δράκων-Εμίλια Κλαρκ («Game of Thrones») και ο Ντόναλντ Γκλόβερ (γιος του Ντάνι Γκλόβερ) στο ρόλο του Λάντο Καλρίσιαν.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την Lucasfilm το περασμένο έτος, οι σκηνοθέτες της ταινίας «The Lego Movie» Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ θα ξεκινήσουν γυρίσματα μέσα στο μήνα και σύμφωνα με τα λέγόμενά τους: «Υποσχόμαστε να αναλάβουμε ρίσκα, να δώσουμε στο κοινό μια νέα εμπειρία, και δεσμευόμαστε να διαχειριστούμε σωστά τους χαρακτήρες που σημαίνουν τόσα πολλά για εμάς. Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Το σενάριο της ταινίας «Χαν Σόλο» έχει αναλάβει ο Λόρενς Κάσνταν, συν-σεναριογράφου των Επεισοδίων 5,6 και 7.

Να θυμίσουμε πως η λίστα για τον πολυπόθητο ρόλο περιελάμβανε τους: Άλντεν Έρενραϊχ (“Χαίρε Καίσαρ!”), Τζακ Ρέινορ («Transformers: Age of Extinction») και Τάρον Έτζερτον («Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία»), ενώ το Variety είχε κάνει επίσης λόγο και για τους Μπλέικ Τζένερ («Everybody Wants Some») και Τζακ Ο’ Κόνελ («Αλύγιστος»).

Τελικά το ρόλο ανέλαβε ο Άλντεν Έρενραϊχ, ο οποίος εντυπωσίασε όπως ανέφερε το Page Six τους παραγωγούς της Disney και της Lucasfilm στα screen tests και έκλεισαν τη συμφωνία. Πέρα από το «Χαίρε Καίσαρ!» των Κοέν, τον Έρενραϊχ μπορείτε να τον αναζητήσετε στα «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν, «Stoker» του Τσεν-Γουκ Παρκ και στα «Twixt» και «Tetro» του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Ομολογουμένως ένα δυνατό βιογραφικό.

Η ιστορία θα έχει πρωταγωνιστή έναν νεαρό Χαν Σόλο, θα είναι τοποθετημένη στο παρελθόν και θα μας συστήσει τον λαθρέμπορο, κλέφτη του γαλαξία πριν συναντήσει τον Λουκ Σκαϊγουόκερ και τον Ομπι-Ουάν Κενόμπι στην καντίνα του Mos Eisley. Η ταινία αναμένεται στις 25 Μαΐου 2018, αν και πιθανολογείται η μεταφορά της κυκλοφορίας της τον Δεκέμβρη.

Είθε η Δύναμη να είναι μαζί τους.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%