Σινεμά - TV

Ο Τζέρεμι Αϊρονς στο «Watchmen» του Ντέιμον Λίντελοφ

today28 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Μετά το «Leftovers», ο Ντέιμον Λίντελοφ ετοιμάζει άλλη μία σειρά για το ΗΒΟ, η οποία αυτή τη φορά θα βασίζεται στο graphic novel των Αλαν Μουρ και Ντέιβ Γκίμπονς, «Watchmen». Η σειρά δεν θα είναι μια ακριβής μεταφορά του graphic novel στη μικρή οθόνη, ούτε κάποιου είδους ριμέικ της ταινίας του Ζακ Σνάιντερ, αλλά ένα είδος «remix» το οποίο θα εκτυλίσσεται στον ίδιο κόσμο τριάντα χρόνια μετά τα καταστροφικά γεγονότα του κόμικ.

Χτες ανακοινώθηκε πως ο Τζέρεμι Αϊρονς θα πρωταγωνιστήσει κι αυτός στη σειρά, σε ένα ρόλο που δεν μοιάζει να είναι κάποιος από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε. Συγκεκριμένα, το Deadline αναφέρει πως θα παίξει «έναν ηλικιωμένο λόρδο μιας βρετανικής έπαυλης».

jeremy irons 607

Ο ίδιος ο Λίντελοφ έχει δηλώσει για τη σειρά: «Δεν έχω καμία πρόθεση να μεταφέρω ξανά τα δώδεκα τεύχη των Μουρ και Γκίμπονς που έγραψαν τριάντα χρόνια πριν. Αυτά τα τεύχη είναι ιερά και δεν θα πρέπει να μεταφερθούν ή να ξαναμεταφερθούν στην οθόνη ή να γίνουν reboot. Αλλά μπορούν να γίνουν ένα είδος “remixed”. Αυτά τα δώδεκα τεύχη ήταν η Παλαιά μας Διαθήκη. ΄Οταν ήρθε η Νέα Διαθήκη, δεν έσβησε την Παλαιά. Δημιουργία. Ο Κήπος της Εδέμ. Αβραάμ και Ισάακ. ΄Ολα αυτά έγιναν».

Μαζί με τον Τζέρεμι Αϊρονς θα πρωταγωνιστούν στη σειρά και οι: Ρετζίνα Κινγκ, Ντον Τζόνσον, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Λούις Γκόσετ Τζούνιορ και Αντελέιντ Κλέμενς. Ο πιλότος της σειράς ήδη βρίσκεται στα γυρίσματα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς.

 

Πηγή: flix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%