Σινεμά - TV

Ο Κρις Έβανς αποχαιρέτησε τους «Avengers» και τον Captain America

today6 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Κρις Έβανς αποχαιρέτησε τον κόσμο των «Avengers» και το ρόλο του Captain America.

Η αποχώρησή του αυτή ήταν μεν αναμενόμενη, πλην όμως αυτό που δεν γίνεται σαφές είναι το αν θα αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό στο ρόλο του «Cap» ή αν ο υπερήρωας θα θανατωθεί στη μάχη των Avengers εναντίον του Thanos.

Πριν από έξι μήνες ο ίδιος είχε δηλώσει: «Τίποτα δεν διαρκεί παντοτινά. Υπάρχει κάτι όμορφο σε αυτή την αποχώρηση, ακόμα κι αν είναι κάποιες φορές στενάχωρη. Οι υπερήρωες είναι οντότητες που επανεφευρίσκονται, όπως ο Batman ή ακόμα κι ο Τζέιμς Μποντ. Αυτές οι ταινίες βρίσκουν νέες ενσαρκώσεις και καινούργιους τρόπους να πουν την ιστορία τους. Με βρίσκει υπέρ αυτό. Όπως και να θέλουν να προχωρήσουν μετά το Avengers 4, εξαρτάται από εκείνους. Φεύγω χωρίς να μετανιώνω για τίποτα, θα είμαι αιώνια ευγνώμων».

Αναμφίβολα, λοιπόν, ήταν λίγο-πολύ γνωστό το «αντίο» του αμερικανού ηθοποιού από τον αγαπημένο ρόλο.

Το αινιγματικό Tweet του Έβανς δεν αφήνει περιθώρια για το δικό του τέλος, πάντως, και ο 37χρονος θα μπορεί πλέον μακριά από τη Marvel να χαράξει το δικό του μέλλον. Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από το Χόλλυγουντ.

Το τελευταίο πάντως σίκουελ των Avengers, στο οποίο θα συμμετέχει ο Κρις Έβανς, θα κυκλοφορήσει τον Μάιο 2019 και τα γυρίσματα μόλις τελείωσαν.

Πηγή: athensvoice.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%