Σινεμά - TV

Ο Ντάμπο επιστρέφει: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρτον

today14 Ιουνίου, 2018

Background
share close

animation ταινία του 1941 με πρωταγωνιστή το αγαπημένο ελεφαντάκι είναι από τις πιο γνωστές και κλασικές δημιουργίες του στούντιο της Disney.

Τώρα ο θρυλικός Ντάμπο επιστρέφει στον κινηματογράφο με νέα ταινία δράσης που σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον, δημιουργός μερικών από τα πιο όμορφα -και σκοτεινά- παραμύθια της μεγάλης οθόνης (Μπάτμαν, Ο Ψαλιδοχέρης, Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, Sweeney Todd, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), πράγμα που αποτελεί εγγύηση για ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών και του μύθου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Κόλιν Φάρελ, η Εύα Γκριν, ο Μάικλ Κίτον και ο Ντάνι Ντε Βίτο και είναι προγραμματισμένη να  προβληθεί στις οθόνες  στις 28 Μαρτίου 2019.

Η αφίσα της νέας live-action ταινίας «Ντάμπο» της Disney. ©2018 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Ο Holt Farrier (Κόλιν Φάρελ), ένα πρώην μεγάλο αστέρι του τσίρκου, βλέπει τη ζωή του να διαλύεται όταν επιστρέφει από τον πόλεμο. Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου Max Medici (Ντάνι Ντε Βίτο) προσλαμβάνει τον Holt για να φροντίζει έναν νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά που τον κάνουν περίγελο του τσίρκου.

Αλλά όταν τα παιδιά του Holt ανακαλύπτουν πως ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, ο αδίστακτος επιχειρηματίας V.A. Vandever (Mάικλ Κίτον) και μια ακροβάτρια με το όνομα Colete Marchant (Eύα Γκρίν) επιδιώκουν να κάνουν τον Ντάμπο σταρ του τσίρκου.

Η δημιουργική ομάδα που κρύβεται πίσω από την ταινία απαρτίζεται από τους εξής: τον διευθυντή φωτογραφίας Ben Davis (Doctor Strange, Οι Φύλακες του Γαλαξία), τον βραβευμένο με Όσκαρ διευθυντή παραγωγής Rick Heinrichs (Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi, Dark Shadows), την τετράκις υποψήφια για Όσκαρ σχεδιάστρια κοστουμιών Colleen Atwood (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται), τον μοντέρ Chris Lebenzon (Maleficent) και τον βραβευμένο με BAFTA μακιγιέρ Paul Gooch (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Miss Peregrine: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά).

Δείτε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε σε δύο εκδοχές: υποτιτλισμένο και μεταγλωττισμένο.

 

 

Πηγή: lifo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%