Διασκέδαση

11/6/2018 | Category: Διασκέδαση

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κάνει ένα «μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα» στο τρέιλερ του «First Man»

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Blade Runner 2049» του Ντενί Βιλνέβ, ο Γκόσλινγκ ξανασυνάντησε τον οσκαρούχο σκηνοθέτη του «La La Land» Ντάμιεν Σαζέλ, για να ταξιδέψουν μαζί, μιας και ο δεύτερος ενδιαφερόταν για τη μεταφορά στην οθόνη της βιογραφίας του Νιλ Άρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στο φεγγάρι.

Ο Σαζέλ προετοίμαζε το «First Man» τα τελευταία δυο χρόνια (παλιότερα είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Κλιντ Ίστγουντ) και η ταινία θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Χάνσεν «First Man: A Life of Neil A. Armstrong». Το βιβλίο αποτελεί το χρονικό της προσπάθειας της NASA να πετύχει την αποστολή στο φεγγάρι και εξετάζει το πώς ο Νιλ Άρμστρονγκ, ένας πρώην πιλότος δοκιμών, κατέληξε να γράψει ιστορία.Το σενάριο υπογράφει ο Τζος Σίνγκερ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του «Spotlight: Όλα στο Φως».

Μετά το «La La Land» ο Σαζέλ αφήνει πίσω τη μουσική ως κύριο αρωγό των ιστοριών του και κάνει ένα μεγάλο βήμα. Μπορεί όχι για την ανθρωπότητα, αλλά σίγουρα για την καριέρα του!  Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Πηγή: cinemagazine.gr