Σινεμά - TV

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κάνει ένα «μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα» στο τρέιλερ του «First Man»

today11 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Blade Runner 2049» του Ντενί Βιλνέβ, ο Γκόσλινγκ ξανασυνάντησε τον οσκαρούχο σκηνοθέτη του «La La Land» Ντάμιεν Σαζέλ, για να ταξιδέψουν μαζί, μιας και ο δεύτερος ενδιαφερόταν για τη μεταφορά στην οθόνη της βιογραφίας του Νιλ Άρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στο φεγγάρι.

Ο Σαζέλ προετοίμαζε το «First Man» τα τελευταία δυο χρόνια (παλιότερα είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Κλιντ Ίστγουντ) και η ταινία θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Χάνσεν «First Man: A Life of Neil A. Armstrong». Το βιβλίο αποτελεί το χρονικό της προσπάθειας της NASA να πετύχει την αποστολή στο φεγγάρι και εξετάζει το πώς ο Νιλ Άρμστρονγκ, ένας πρώην πιλότος δοκιμών, κατέληξε να γράψει ιστορία.Το σενάριο υπογράφει ο Τζος Σίνγκερ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του «Spotlight: Όλα στο Φως».

Μετά το «La La Land» ο Σαζέλ αφήνει πίσω τη μουσική ως κύριο αρωγό των ιστοριών του και κάνει ένα μεγάλο βήμα. Μπορεί όχι για την ανθρωπότητα, αλλά σίγουρα για την καριέρα του!  Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%